Μα είστε σοβαρός, αντιδήμαρχε;

Παραπολιτικά
Μα είστε σοβαρός, αντιδήμαρχε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτά είναι ζητήματα που τα θέτουν μάλιστα οι πλέον αρμόδιοι, που είναι οι επαγγελματίες οδηγοί, οι ξεναγοί, αλλά και άλλοι

Όταν θέτεις θέμα σοβαρότητας, επικαλούμενος ρητορικές, λέει, ερωτήσεις, δείχνει απλά αδυναμία. Τα κυκλοφοριακά ζητήματα της πόλης αλλά και οι υποδομές είναι θέματα και για τους πολίτες, εκτός κι αν διαφωνείτε, αντιδήμαρχε Γιάννη Αναστασάκη. 

Το να δίνονται άδειες σε πολιτικά γραφεία για στάθμευση σε έναν χώρο που ήδη ασφυκτιά, όπως είναι το πάρκινγκ του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου... Το να στρώνονται ξαφνικά και χωρίς μελέτη δρόμοι με άσφαλτο με δαπάνες του Δήμου Ηρακλείου, μόνο και μόνο για να περάσει ο πολιτικός (ξέρεις εσύ)...

Το να πέφτουν δέντρα στα κεφάλια των πολιτών και να υπάρχουν θύματα...

Το να ασχολούνται υπηρεσίες με φύλαξη για να περάσουν οι τσιρλίντερς, επειδή άτυπα το ζήτησαν. Σίγουρα είναι θέματα που αφορούν.

Αυτά είναι ζητήματα που τα θέτουν μάλιστα οι πλέον αρμόδιοι, που είναι οι επαγγελματίες οδηγοί, οι ξεναγοί, αλλά και άλλοι.

Απροκάλυπτα πλέον υπηρετείς τον πολιτικό τύπο, συγγενή των πολιτικών σου πεποιθήσεων. Κάνεις ό,τι σου λέει, εκθέτοντας τον Δήμο Ηρακλείου, όπως και η άλλη ομάδα, που υπηρετεί και εξυπηρετεί άλλο κόμμα.

Μπάχαλο και τσιφλίκι σου δεν είναι ο Δήμος Ηρακλείου και δεν μπορείς να χρησιμοποιείς την εξουσία για να υπηρετείς τον προσωρινό εντολέα σου.

Για να δούμε, τι άλλες εντολές έχεις πάρει; Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News