default-image

Λότζια: Ενός λεπτού σιγή και ψήφισμα για τους νεκρούς στα Τέμπη

Παραπολιτικά
Λότζια: Ενός λεπτού σιγή και ψήφισμα για τους νεκρούς στα Τέμπη

Ενός λεπτού σιγή τήρησαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου κατά την έναρξη της συνεδρίασης χθες το απόγευμα.

Την πρόταση έκανε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Γρηγόρης Πασπάτης, ο οποίος πρότεινε και την έκδοση ψηφίσματος στη μνήμη των νεκρών αλλά την επόμενη ημέρα, δηλαδή σήμερα, διά περιφοράς!

Ο επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο 3.7.5” Γιάννης Κουράκης είπε ότι πρέπει να υπάρξει μεγάλη προσοχή και τόνισε την απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας για να κατανεμηθούν οι ευθύνες, ενώ τοποθετήθηκε λέγοντας ότι θα πρέπει να εκδοθεί από το Σώμα και όχι διά περιφοράς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Δημήτρης Βρύσαλης, ο οποίος μίλησε για ευθύνες όλων των κυβερνήσεων και ζήτησε την τιμωρία όλων των υπευθύνων. Ο επικεφαλής της παράταξης “Συν-Εργασία για το Ηράκλειο” Ευριπίδης Κουκιαδάκης συμφώνησε και με τον κ. Κουράκη και με τον κ. Βρύσαλη, να μην εκδοθεί το ψήφισμα διά περιφοράς σήμερα το πρωί, όπως είπε ο κ. Πασπάτης, αλλά να διαμορφωθεί επιτόπου στη συνεδρίαση από το Σώμα.