Παραπολιτικά

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Αμαλίας Βεϊσάκη με το ΠΑΣΟΚ

Η κυρία Βεϊσάκη, με καταγωγή από από τη Μεσσαρά (Ρουφά & Φανερωμένη), είναι υπάλληλος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έχει σπουδάσει στο Γαλλικό Ινστιτούτο και έχει υπηρετήσει στο Πολεμικό Ναυτικό ως υπαξιωματικός

Με τη γνωστοποίηση της υποψηφιότητας της κ. Βεϊσάκη με το ΠΑΣΟΚ, κλείνει το ψηφοδέλτιο της Χαριλάου Τρικούπη για το Ηράκλειο.

Η κυρία Βεϊσάκη, με καταγωγή από από τη Μεσσαρά (Ρουφά & Φανερωμένη), είναι υπάλληλος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έχει σπουδάσει στο Γαλλικό Ινστιτούτο και έχει υπηρετήσει στο Πολεμικό Ναυτικό ως υπαξιωματικός.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου:

«Έπειτα από ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων, του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, ανακοινώνεται η υποψηφιότητα της κυρίας Αμαλίας Βεϊσάκη, για τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές, στο Νομό Ηρακλείου.
Η κυρία Βεϊσάκη, με καταγωγή από από τη Μεσσαρά ( Ρουφά & Φανερωμένη), είναι υπάλληλος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έχει σπουδάσει στο Γαλλικό Ινστιτούτο και έχει υπηρετήσει στο Πολεμικό Ναυτικό ως υπαξιωματικός.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Ε
Ο Γραμματέας
Αντωνόπουλος Λάμπρος»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια