Χανιά: Σε "βαριά" ατμόσφαιρα ο εορτασμός της Eπανάστασης του Θερίσου

Παραπολιτικά
Χανιά: Σε "βαριά" ατμόσφαιρα ο εορτασμός της Eπανάστασης του Θερίσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καιρός βρισκόταν σε αρμονία με τη “βαριά” ατμόσφαιρα, στη σκιά του τραγικού δυστυλόγω των πρόσφατων γεγονότων καθώς έβρεχε στην περιοχή γύρω από το βυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, όπου τιμήθηκε η ιστορική επέτειος

Παρά το “μούδιασμα” που επικρατεί ανά το πανελλήνιο μετά την πρωτοφανή τραγωδία των Τεμπών, η ζωή δε σταματά. Η επέτειος της Επανάστασης του Θερίσου που άνοιξε τον δρόμο για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, τιμήθηκε χθες από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών “Ελευθέριος Βενιζέλος” και τις Aρχές των Χανίων.

Στο μνημείο του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου στο Θέρισο τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, ενώ εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών τόνισαν τα διαχρονικά μηνύματα του αγώνα και την ανάγκη που υπάρχει και σήμερα η χώρα μας να ξεπεράσει σοβαρές παθογένειες.

Βεβαίως, η ατμόσφαιρα ήταν “βαριά” λόγω των πρόσφατων γεγονότων και ο καιρός βρισκόταν σε αρμονία με τη “βαριά” ατμόσφαιρα, καθώς έβρεχε στην περιοχή γύρω από το βυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, όπου τιμήθηκε η ιστορική επέτειος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News