Έξαλλος ο Λιάγκας για το «σκονάκι» Καραμανλή: «Το απαύγασμα της ξεφτίλας» (vid)

Ελλάδα
Έξαλλος ο Λιάγκας για το «σκονάκι» Καραμανλή: «Το απαύγασμα της ξεφτίλας» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξαλλος έγινε το πρωί της Παρασκευής, 3 Μαρτίου ο Γιώργος Λιάγκας με τα όσα δήλωσε για τα τρένα ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού υποδομών και Μεταφορών

Έντονα ενοχλημένος ο δημοσογράφος Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής (03-03-2023) με τα όσα δήλωνε για τα τρένα ο παραιτηθείς Κώστας Καραμανλής στις 20 Φεβρουαρίου 2023 στη Βουλή για τις ασφαλείς μεταφορές με τα τρένα, δηλαδή λίγες μέρες πριν την εθνική τραγωδία των Τεμπών, όπως και για το «σκονάκι» που του έδωσαν να πει στην παράδοση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών...

Αρχικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» προβλήθηκαν τα όσα έλεγε ο Κώστας Καραμανλής στις 20 Φεβρουαρίου 2023 στη Βουλή, ο οποίος δήλωνε με στόμφο και ζήλο ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα.

Ο παρουσιαστής δεν άντεξε και ζήτησε πολύ έντονα να σταματήσουν το βίντεο:

«Κόφτε τον! Κόφτε τον! Εδώ ντρέπεται και η ντροπή! Εδώ μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα της πολιτικής στην Ελλάδα και δεν μιλάμε μόνο για παραιτήσεις και κροκοδείλια δάκρυα. Εσείς θεωρείτε ότι έχετε να προσφέρετε κάτι καλό σε αυτόν τον τόπο; Έχετε σπουδές, βαρύ όνομα, εξαργυρώστε το αλλού όχι στην πλάτη του ελληνικού λαού... Και ρωτώ κ.Καραμανλή, θα εξακολουθήσετε να ασχολείστε με την πολιτική; γιατί δεν είναι η παραίτηση από το Υπουργείο δύο εβδομάδες πριν διαλυθεί η βουλή, εσείς θεωρείτε ότι έχετε να προσφέρετε κάτι καλό σε αυτό τον τόπο;...» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής της εκπομπής ανέφερε:

«Πάμε τώρα στο απαύγασμα της ξεφτίλας. Του γράψανε ένα κείμενο γιατί είναι δύσκολες οι ώρες, δεν μπορούσε να το πει, δεν έχουν όλοι αυτό το χάρισμα επικοινωνίας και από κάτω, το αποκαλύπτουμε εμείς σήμερα…Μέχρι να μας κόψουν θα τα λέμε όλα. Υπάρχουν σκονάκια στους πολιτικούς; Υπάρχει σκονάκι σε μια ανθρώπινη στιγμή που βγαίνει να απολογηθεί και να ζητήσει ένα συγγνώμη από τους 56 που πέθαναν και τους συγγενείς τους. Υπάρχει σκονάκι για το πώς θα διαχειριστεί τη δύσκολη ερώτηση; Το πιστεύετε αυτό;» και μετά προβλήθηκε η σχετική επίμαχη δήλωση του Υπουργού κατά την τελετή παράδοσης του Υπουργείου όπως και το «σκονάκι» που έδωσαν στον Κώστα Καραμανλή να πει σε περίπτωση που οι δημοσιογράφοι επιμείνουν να τον ρωτούν για το δυστύχημα στα Τέμπη.

«Να πει φεύγει από την πολιτική. Όλοι όσοι κυβέρνησαν είναι τα ίδια μη το πω όπως το αισθάνομαι. Αυτή είναι η ξεφτίλα της ελληνικής πολιτικής. Αντί να μιλήσει ανθρώπινα γι’αυτό που έγινε στην ελληνική κοινωνία του έκαναν σκονάκια πώς να απαντήσει στις πιέσεις των δημοσιογράφων για να βγει όσο το δυνατό λιγότερο τσαλακωμένος. Αυτό τους ενδιαφέρει να βγουν το λιγότερο τσαλακωμένοι, και είναι όλοι ίδιοι πιστέψτε με...», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον δημοσιογράφο της εκπομπής, Τάσο Τεργιάκη να προσθέτει:

«Σκονάκι στον θρήνο, σκονάκι στην τραγωδία. Σκονάκι σε αυτό που θα έπρεπε να πει με δυο λέξεις παραιτούμαι, πάω σπίτι μου, δεν τα κατάφερα. Μία αλήθεια ακούστηκε, αναλαμβάνει ο κ.Γεραπετρίτης και λέει ευθαρσώς στις κάμερες "τώρα θα φροντίσουμε για την ασφάλεια", δηλαδή μέχρι σήμερα δεν υπήρχε ασφάλεια στα τρένα...»

Ειδικότερα, το θέμα του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, που υπέβαλε την παραίτησή του μετά την τραγωδία των Τεμπών, έχοντας μαζί το «σκονάκι» του, δεν πέρασε ασχολίαστο από τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό», έκανε λόγο για «απαύγασμα της ξεφτίλας», λέγοντας χαρακτηριστικά:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News