Παραπολιτικά

Όχι απαραίτητα υποψήφιος δήμαρχος...

Όπως εξήγησε, ο ίδιος αποφάσισε ότι «δε θα είμαι εκ των προτέρων υποψήφιος δήμαρχος Κισσάμου, αλλά προτείνω τη συγκρότηση προοδευτικού δημοκρατικού ψηφοδελτίου, άνευ προαναγγελθέντος υποψήφιου δημάρχου»...

Σε μια κίνηση που ξάφνιασε προχώρησε ο πρώην δήμαρχος Κισσάμου Θοδωρής Σταθάκης, κάνοντας γνωστό πως μπαίνει μπροστά για τη συγκρότηση ενός δημοκρατικού ψηφοδελτίου, άνευ κομματικών σκοπιμοτήτων, χωρίς να διεκδικεί ο ίδιος τα ηνία του Δήμου. Όπως διευκρίνισε, μέσα από συλλογικές διαδικασίες θα προκύψει ένας επικεφαλής του συνδυασμού και σε περίπτωση νίκης θα εκλεγεί δήμαρχος από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Για «ένα καθαρό και ειλικρινές εγχείρημα, που είναι σύμφωνο με τον νόμο» έκανε λόγο ο κ. Θοδωρής Σταθάκης, σημειώνοντας πως στόχο έχει «να κάνει τον κόσμο να πάρει την ευθύνη για να σταματήσει την εγκληματική πολιτική του δημάρχου».

Όπως εξήγησε, ο ίδιος αποφάσισε ότι «δε θα είμαι εκ των προτέρων υποψήφιος δήμαρχος Κισσάμου, αλλά προτείνω τη συγκρότηση προοδευτικού δημοκρατικού ψηφοδελτίου, άνευ προαναγγελθέντος υποψήφιου δημάρχου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια