default-image

Παγκρήτια Επιτροπή για τρένο στην Κρήτη: "Εγκληματική ανευθυνότητα απέναντι σε ένα προαναγγελθέν τραγικό συμβάν"

Κρήτη
Παγκρήτια Επιτροπή για τρένο στην Κρήτη: "Εγκληματική ανευθυνότητα απέναντι σε ένα προαναγγελθέν τραγικό συμβάν"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αγώνας θα συνεχιστεί για τη δημιουργία τρένουν στην Κρήτη αλλά με την εξασφάλιση συνθηκών ασφαλούς μεταφοράς των πολιτών

Για ανευθυνότητα των αρμοδίων κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της για τα αίτια του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη η Παγκρήτια Ανοιχτή Επιτροπή για την εγκατάσταση μέσων σταθερής τροχιάς στην Κρήτη. Η Επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την τραγωδία αναφέροντας ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί για τη δημιουργία τρένουν στην Κρήτη αλλά με την εξασφάλιση συνθηκών ασφαλούς μεταφοράς των πολιτών. Συγκεκριμένα αναφέρεται: "Τα μέλη της Παγκρήτιας Ανοιχτής Επιτροπής για την Εγκατάσταση Μέσων Σταθερής Τροχιάς στην Κρήτη, εκφράζουν την βαθιά και ειλικρινή λύπη τους για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας που συνέβη στην χώρα μας. Δυστυχώς η διαχρονική και εγκληματική ανευθυνότητα των αρμοδίων, απέναντι σε ένα προαναγγελθέν τραγικό συμβάν που είχε επισημανθεί από τους εργαζομένους, όπως όλα δείχνουν, είναι η αιτία ένα από τα ασφαλέστερα μέσα μεταφοράς, να βυθίσει στο πένθος τους οικείους των θυμάτων και όλη την Ελλάδα.

Εμείς, θα συνεχίσουμε με περισσότερο πείσμα, την προσπάθειά μας για εγκατάσταση Μέσων Σταθερής Τροχιάς στην Κρήτη, που πληρώνει βαρύ φόρο αίματος στους δρόμους, ώστε να εξασφαλιστούν συνθήκες πρώτα απ’ όλα ασφαλούς μεταφοράς των πολιτών". 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News