default-image

Ο δήμαρχος δεν αντιστάθηκε στις… Βραζιλιάνες

Κρήτη
Ο δήμαρχος δεν αντιστάθηκε στις… Βραζιλιάνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος, μπορεί να μην… φόρεσε κάποια στολή, ωστόσο κατάφερε να… μαγνητίσει τα βλέμματα - Εντυπωσιακές εικόνες καταγράφηκαν χθες Κυριακή στο Μαλιώτικο Καρναβάλι

Οι γεμάτοι αυθορμητισμό και κέφι καρναβαλιστές των Μαλίων, ήταν αδύνατο να μη σε παρασύρουν στον ρυθμό τους, χθες Κυριακή στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που σημειώθηκε στην κεντρική λεωφόρο, με τον δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Σέγκο να μην αποτελεί εξαίρεση.

Ο ίδιος μάλιστα, φωτογραφήθηκε με πολύ κόσμο, καθώς και με καλλίγραμμες Βραζιλιάνες, που δεν έλειψαν από την χθεσινή εκδήλωση.

Η διοργάνωση ήταν άρτια με την παρέλαση να είναι μαγευτική και τη συμμετοχή εντυπωσιακή. Το πιο αναβαθμισμένο και φαντασμαγορικό καρναβάλι έλαβε χώρα στην κεντρική λεωφόρο των Μαλίων και ενθουσίασε με τον παλμό, τα άρματα, τις στολές, το κέφι και την οργάνωση του.

Ο καιρός ήταν καλός μαζί τους και ενώ η πρωτεύουσα δεχόταν ριπές νότιων ανέμων, στα Μάλια είχε άπνοια και βοήθησε τόσο τους Καρναβαλιστές να δείξουν τα ταλέντα τους στο χορό αλλά και στη δημιουργικότητα και τη φαντασία, όσο και τους θεατές να απολαύσουν το φαγητό και το ποτό τους ακόμα και καθήμενοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News