Μήνυμα Πολάκη από τα Σφακιά προς ΣΥΡΙΖΑ: «Σε τόπο με απεριόριστους ορίζοντες, καθαρό αέρα και λεβέντες»

Κρήτη
Μήνυμα Πολάκη από τα Σφακιά προς ΣΥΡΙΖΑ: «Σε τόπο με απεριόριστους ορίζοντες, καθαρό αέρα και λεβέντες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ανάρτηση στα social media προχώρησε ο Παύλος Πολάκης, από τα Σφακιά όπου βρίσκεται για το τριήμερο.

Αυτό, λίγο μετά τη διαρροή των συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα που αναφέρει πως ο Πολάκης επέλεξε να θέσει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ και εκτός κόμματος.

«Βόλτα στα Σφακια σήμερα ,στην Ανωπολη με τη Δωρα. Σε τόπους με απεριόριστους ορίζοντες ,καθαρο αέρα και λεβεντες ανθρώπους (χωριο της μάνας μου) Θυμήθηκα πολλά ανεβαίνοντας απ αυτά που έγιναν εδώ το 2010-14». Με τον τρόπο αυτό, ο Παύλος Πολάκης υπαινίσσεται ότι δεν του φέρθηκαν όπως συμπεριφέρονται οι λεβέντες άνθρωποι και του περιορίζουν τους ορίζοντες.

Δείτε την ανάρτηση Πολάκη μετά τη διαρροή από συνεργάτες του Τσίπρα πως έθεσε εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης:

Την ίδια ώρα κυβερνητικά στελέχη ζητούν την διαγραφή του κ. Πολάκη, σύμφωνα με το iefimerida.gr.

Ειδικότερα όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητούν κυβερνητικά στελέχη, όπως και τη μη συμμετοχή του Νίκου Παππά στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ζητάμε τη διαγραφή του και θεωρούμε αυτονόητο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο ομόφωνα καταδικασμένος, Νίκος Παππάς. Περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι διαρροές. Μέχρι σήμερα ο κύριος Τσίπρας κάλυπτε απόλυτα τον κύριο Πολάκη, ήταν το άλλο πρόσωπο του, έλεγε με πιο βαριές εκφράσεις αυτά που έλεγε με επίσημο τρόπο ο κύριος Τσίπρας, αναφέρουν σχετικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News