Υποψήφιος ξανά ο Γιάννης Σέγκος

Παραπολιτικά
Υποψήφιος ξανά ο Γιάννης Σέγκος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως είπε ο κ. Σέγκος, αυτή τη στιγμή στον Δήμο Χερσονήσου έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από 5 παρατάξεις, όμως εκτιμά ότι κάποιες από αυτές θα συγχωνευτούν, λέγοντας για παράδειγμα ότι αυτό δε συνέβη ούτε το 2019 - τότε κατέβηκαν 4 παρατάξεις υποψήφιες - που ίσχυε απλή αναλογική

Εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος και αποκάλυψε ότι ήδη καταρτίζει ψηφοδέλτιο με μεγάλη ανανέωση προσώπων, μιλώντας στην εκπομπή “Ελεύθερο Σημείο” της “ΚΡΗΤΗ TV” με τον Λευτέρη Συμβουλάκη. Ο κ. Σέγκος τάχθηκε κατά της απλής αναλογικής που ίσχυε το 2019, είπε ότι είναι σωστό που χρειάζεται αναγκαία για να κλείσει κάποιος συνδυασμό να έχει υποψήφιους στις τοπικές κοινότητες και το ότι ο υποψήφιος που θα κερδίσει τη θέση του δημάρχου τούς παίρνει όλους με βάση τον νέο νόμο, γιατί του δίνεται η δυνατότητα να κυβερνήσει.

Όπως είπε ο κ. Σέγκος, αυτή τη στιγμή στον Δήμο Χερσονήσου έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από 5 παρατάξεις, όμως εκτιμά ότι κάποιες από αυτές θα συγχωνευτούν, λέγοντας για παράδειγμα ότι αυτό δε συνέβη ούτε το 2019 - τότε κατέβηκαν 4 παρατάξεις υποψήφιες - που ίσχυε απλή αναλογική. Ο ίδιος, πάντως, ζήτησε από τους δημότες να προσεγγίσουν τη δημοτική Αρχή, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους για κοινή συστράτευση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News