Ίδιοι οι αντιδήμαρχοι στο Ηράκλειο γιατί δεν υπήρχαν... άλλοι!

Παραπολιτικά
Ίδιοι οι αντιδήμαρχοι στο Ηράκλειο γιατί δεν υπήρχαν... άλλοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απόφαση του δημάρχου να συνεχίσει ακριβώς με τα ίδια πρόσωπα και να μην ανακατέψει καθόλου την... τράπουλα ήταν απολύτως αναμενόμενη και προδιαγεγραμμένη, μιας και έχει επισημανθεί κατά κόρον η “ένδεια” στελεχών που αντιμετωπίζει το δημοτικό σχήμα και δη ο βασικός του πυρήνας, δηλαδή η δημοτική παράταξη της “Δύναμης Πολιτών”

Στην παράταση της θητείας όλων των σημερινών αντιδημάρχων προχώρησε ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Με απόφαση του που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο Βασίλης Λαμπρινός ανανέωσε τη θητεία των αντιδημάρχων από τη 1η Μαρτίου μέχρι και τη λήξη της δημοτικής περιόδου, κλείνοντας έτσι με το ίδιο ακριβώς εκτελεστικό σχήμα την τρέχουσα δημαρχιακή θητεία.

Η απόφαση του δημάρχου να συνεχίσει ακριβώς με τα ίδια πρόσωπα και να μην ανακατέψει καθόλου την... τράπουλα ήταν απολύτως αναμενόμενη και προδιαγεγραμμένη, μιας και έχει επισημανθεί κατά κόρον η “ένδεια” στελεχών που αντιμετωπίζει το δημοτικό σχήμα και δη ο βασικός του πυρήνας, δηλαδή η δημοτική παράταξη της “Δύναμης Πολιτών”.

Η απόφαση

«Ορίζουμε τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ηρακλείου, με θητεία εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και συγκεκριμένα από 1/3/2023 έως τη λήξη της Δημοτικής Περιόδου μεταβιβάζοντας σε αυτούς την άσκηση των παρακάτω αρμοδιοτήτων που προβλέπονται από τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, ως εξής:

Α. Ορίζουμε αντιδήμαρχο Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου και Τουρισμού τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας, επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο για όλους” Γεώργιο

Σισαμάκη

Β. Ορίζουμε αντιδήμαρχο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας τον δημοτικό σύμβουλο Γεώργιο Καραντινό

Γ. Ορίζουμε αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού τον δημοτικό σύμβουλο Κων/νο Βαρδαβά

Δ. Ορίζουμε αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών την δημοτική σύμβουλο Μαρία Καναβάκη

Ε. Ορίζουμε αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών την δημοτική σύμβουλο Ειρήνη (Ρένα) Παπαδάκη Σκαλίδη

ΣΤ. Ορίζουμε Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς την δημοτική σύμβουλο Στέλα Καλογεράκη Αρχοντάκη,

Ζ. Ορίζουμε αντιδήμαρχο Πολιτισμού την δημοτική σύμβουλο Αριστέα Πλεύρη.

Η. Ορίζουμε αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πρασίνου και Καθημερινότητας τον δημοτικό σύμβουλο Ιωάννη Αναστασάκη

Θ. Ορίζουμε αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας, Πολιτικής Προστασίας και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων τον δημοτικό σύμβουλο Μαρίνο Παττακό.

Επίσης:

- Ορίζουμε άμισθο αντιδήμαρχο, ΚΕΠ, ΚΕΣΑΝ, Φύλαξης και Καθαριότητας Σχολικών Μονάδων τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης “Ηράκλειο για όλους”, Αντώνιο Περυσινάκη

- Ορίζουμε ως άμισθο Αντιδήμαρχο, τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας, επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλεια Πρωτοβουλία” Μανόλη Βασιλάκη.

Ορίζεται αναπληρωτής δημάρχου ο αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Καραντινός και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του, η αντιδήμαρχος κα Αριστέα Πλεύρη'' αναφέρει η σχετική απόφαση του δημάρχου Ηρακλείου που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Με έτερη απόφαση του Βασίλη Λαμπρινού, από τη 1η Μαρτίου και έως τις 26/06/2023 προστίθεται στα καθήκοντα της άμισθης αντιδημάρχου Δέσποινας Συγγελάκη η αρμοδιότητα του Γραφείου φροντίδας αδέσποτων ζώων και της διαχείρισης και εποπτείας του κυνοκομείου του δήμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News