Πλήρης επιβεβαίωση neakriti.gr για το "γαϊτανάκι" που στήνουν στον Κουράκη - Ανακοίνωση από τη Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Παραπολιτικά
Πλήρης επιβεβαίωση neakriti.gr για το "γαϊτανάκι" που στήνουν στον Κουράκη - Ανακοίνωση από τη Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Έχοντας συνηθίσει τούτη την πολεμική, συνήθως αφήνουμε αυτά τα δημοσιεύματα στη χλεύη των συμπολιτών μας. Όμως κάποιοι αρχίζουν να υπερβαίνουν τα συνήθη παραπολιτικά σχόλια και καταλήγουν σε σενάρια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση

Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του neakriti.gr ότι ο Γιάννης Κουράκης δε ζήτησε ποτέ να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και πως δεν υπήρχε καμία απόφαση της Ν.Ε τοπικά σε βάρος του αντίθετα με διαρροές άλλων μέσων αποτελεί η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ για τα τεκταινόμενα σχετικά με το πρόσωπο του Γιάννη Κουράκη. Το neakriti.gr αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς έχει συμβεί με την περιβόητη επιστολή 5 εκλεγμένων από το Ηράκλειο στην Κ.Ε. που αντιτίθενται στο ενδεχόμενο υποψηφιότητας Κουράκη με τον ΣΥΡΙΖΑ με ιδιοτελή κίνητρα αφού δύο εξ αυτών είναι ήδη υποψήφιοι, και κάποιοι άλλοι ανήκουν στο άρμα ήδη εκλεγμένων βουλευτών. Ακόμη αποκάλυψε και το ρόλο υπαλλήλου του βουλευτή Χανίων Παύλου Πολάκη που λειτούργησε ως κομιστής της επιστολής αυτής αναφέροντας ότι υπήρχε ομόφωνη απόφαση Ν.Ε. κατά Κουράκη και πως ο τελευταίος είχε ζητήσει την ένταξή του στον ΣΥΡΙΖΑ. Το neakriti.gr παρέθεσε τα ονόματα των υπογραφόντων, έκανε γνωστό με σαφήνεια ότι ουδέποτε τέθηκε αίτημα από τον Κουράκη προς τον ΣΥΡΙΖΑ να ενταχθεί και κυρίως ότι δεν υπήρχε καμία απολύτως και δη ομόφωνη απόφαση της Ν.Ε. κατά του Κουράκη. Η ανακοίνωση που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα είναι προϊόν της συνεδρίασης της Γραμματείας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου το βράδυ της Τετάρτης στην οποία δεν προσήλθαν δύο εκ των υπογραφόντων της επιστολής ενώ μετείχε με τηλεδιάσκεψη και ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βασιλειάδης. Στη διάρκεια της συνεδρίασης ειπώθηκαν αρκετά ότι δηλαδή δεν υπήρχε κανένα αίτημα Κουράκη και καμία απόφαση της Ν.E εναντίον του. Μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση το βράδυ της Τετάρτης στη Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ προέκυψε ένα κείμενο που διέψευδε όλες τις ψευδείς διαρροές που κάποια μέσα ενημέρωσης έκαναν. Συγκεκριμένα η χθεσινή ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Δημοσιεύματα που έχουν δει τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το ψηφοδέλτιο του νομού Ηρακλείου είναι εντελώς ψευδή και συκοφαντικά και έχουν ως στόχο την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων.

Έχοντας συνηθίσει τούτη την πολεμική, συνήθως αφήνουμε αυτά τα δημοσιεύματα στη χλεύη των συμπολιτών μας. Όμως κάποιοι αρχίζουν να υπερβαίνουν τα συνήθη παραπολιτικά σχόλια και καταλήγουν σε σενάρια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Το κάλεσμά του Προέδρου μας: «προς κάθε δημοκρατικό, κάθε προοδευτικό πολίτη, προς τους νέους ανθρώπους να βάλουν ένα λιθαράκι για να μπει ένα τέλος σε αυτό τον εφιάλτη, να δώσουν ένα καθαρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής», είναι ισχυρό και κινητοποιεί το λαό μας.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τούτο τον όμορφο αγώνα μας στην Κοινωνία, κοντά στον χειμαζόμενο από τις πολιτικές της ΝΔ, λαό μας. Για τη μεγάλη νίκη που θα φέρει την αλλαγή και τη δικαιοσύνη παντού στη χώρα μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News