Παραπολιτικά

Σημαντικές αποφάσεις στην Συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης "ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5"

Παράλληλα επιβεβαιώθηκε η μεγάλη διάθεση για προσφορά και ο ενθουσιασμός των μελών, αφού στόχος και όραμα όλων είναι η πρόοδος του τόπου μας, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο

Μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και με μεγάλη συμμετοχή, που καταδεικνύει το ενδιαφέρον για την επόμενη ημέρα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, 21 Φεβρουαρίου, η Γενική Συνέλευση της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο 3.7.5».
Μέσα από τις τοποθετήσεις των μελών και την εποικοδομητική συζήτηση που έγινε, τονίστηκε η σημασία των επόμενων κινήσεων, στο κρίσιμο διάστημα μέχρι τις επικείμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα και οι πολιτικές και οργανωτικές διαδικασίες, ενώ εκφράστηκε πολλαπλώς η αγωνία όλων για την πορεία του Δήμου Ηρακλείου όλη αυτή την δημοτική περίοδο.
Στην διάρκεια της Συνέλευσης τονίστηκε ότι οι κινητήριες δυνάμεις της παράταξης εξακολουθούν να είναι οι πολίτες που προβληματίζονται για το σήμερα αλλά και επιζητούν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.
Παράλληλα επιβεβαιώθηκε η μεγάλη διάθεση για προσφορά και ο ενθουσιασμός των μελών, αφού στόχος και όραμα όλων είναι η πρόοδος του τόπου μας, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο.
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια εντείνεται η διαβούλευση με τους δημότες, με δημοτικές κινήσεις, με κοινωνικές ομάδες και εκπροσώπους φορέων.
Όπως τονίστηκε, θεωρείται ως δεδομένο ότι η παράταξη «Ηράκλειο 3.7.5», με γνώμονα την ιστορία της αλλά και τις πραγματικές ανάγκες της πόλης και των πολιτών, θα συμμετάσχει δυναμικά στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν τα στελέχη της, θα ληφθούν εντός των προσεχών ημερών, οπότε και θα συγκροτηθούν ειδικές οργανωτικές Ομάδες για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου, για το Πρόγραμμα, για τον τομέα της Επικοινωνίας και για όλες τις αναγκαίες εκλογικές προετοιμασίες.

Το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης της Παράταξης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5.»

Ξυλούρη-Ξημέρη Μαρία
Γιαουρτάς Δημήτριος
Δημόπουλος Νικόλαος
Κογκάκης Ιωάννης
Τζανάκη Βάλια

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια