Ελένη Βατσινά: Στην «ατμομηχανή» της οικονομίας της Κρήτης, δεν χωράνε εκπτώσεις

Ηράκλειο
Ελένη Βατσινά: Στην «ατμομηχανή» της οικονομίας της Κρήτης, δεν χωράνε εκπτώσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλευρό των ξενοδοχοϋπαλλήλων η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά

Στο πλευρό των ξενοδοχοϋπαλλήλων που διεκδικούν αξιοπρέπεια και σεβασμό, έμπρακτα, στέκεται η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά, που σήμερα (22/2) συμμετείχε στην κινητοποίηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων ν. Ηρακλείου, στο Εργατικό Κέντρο.

Όπως επισημαίνει η κ. Βατσινά «στην ατμομηχανή της οικονομίας της Κρήτης, δεν χωράνε εκπτώσεις. Το ανθρώπινο δυναμικό που εργάζεται στον Τουρισμό κατέχει εμπειρία, γνώση και ικανότητες και φροντίζει να ταξιδέψει στα πέρατα του κόσμου η καλύτερη εικόνα για το νησί μας. Αυτό το ανθρώπινο δυναμικό οφείλουμε να το τιμάμε και να το ανταμείβουμε, να διαμορφώνουμε αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας - με λίγα λόγια να αναγνωρίζουμε έμπρακτα τη συνδρομή του στη διαμόρφωση ενός ποιοτικού τουριστικού προϊόντος».

Όπως τόνισε, τα αιτήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων κινούνται στην κατεύθυνση της έμπρακτης αναγνώρισης της δουλειάς τους και σημείωσε πως «η κοινωνία είναι - και πρέπει να είναι - σύμμαχος, κοιτάζοντας τη μεγάλη εικόνα που δεν είναι άλλη από τη μεγάλη συνεισφορά του τουρισμού στην οικονομία της Κρήτης. Και οι ξενοδοχοϋπάλληλοι είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της εικόνας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News