Μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας στο Πολυκέντρο Μοιρών

Παραπολιτικά
Μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας στο Πολυκέντρο Μοιρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ο σεισμός να προκαλέσει ύφεση; Αυτή τη συζήτηση, που αγγίζει το επίκεντρο της πιο περίπλοκης πτυχής των Ελληνοτουρκικών σχέσεων, θα βάλουν σε ένα πλαίσιο την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στο Πολυκέντρο Μοιρών, στο Δήμο Φαιστού, οι κ.κ. Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, Πολύκαρπος Αδαμίδης και Δημήτρης Ξενάκης

Ο φονικός σεισμός που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία έφερε στο προσκήνιο συζητήσεις και στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής. Για αρκετούς αυτή η τραγωδία μπορεί να λειτουργήσει ως η αφορμή για μια νέα προσέγγιση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Άλλοι μιλούν για την πιθανότητα μιας νέας «διπλωματίας των σεισμών». Αυτές οι συζητήσεις και μόνο προκάλεσαν αντιδράσεις δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν αυτή την περίοδο στην περιοχή.

Εφησυχασμός, προβληματική ανάγνωση της δυναμικής της σχέσης Ελλάδας και Τουρκίας, ακόμη και άγνοιας της ιστορίας. Αυτή τη συζήτηση, που αγγίζει το επίκεντρο της πιο περίπλοκης πτυχής των Ελληνοτουρκικών σχέσεων, θα βάλουν σε ένα πλαίσιο την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στο Πολυκέντρο Μοιρών, στο Δήμο Φαιστού, με θέμα «Ελλάδα - Τουρκία: Ανοίγει νέα σελίδα στη σχέση μας;».

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ο συντονιστής Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, ο Καθηγητής Κοινοτικού Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων, Πολύκαρπος Αδαμίδης, ο Καθηγητής Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Δημήτρης Ξενάκης. 

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος του Ομίλου της Κρήτη TV, Γιώργος Σαχίνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News