Ηράκλειο - Κοπή πίτας ΠΑΣΟΚ: Η βράβευση του Βαγγέλη Μαμαλάκη και η ανακοίνωση του νέου υποψηφίου

Παραπολιτικά
Ηράκλειο - Κοπή πίτας ΠΑΣΟΚ: Η βράβευση του Βαγγέλη Μαμαλάκη και η ανακοίνωση του νέου υποψηφίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς η βράβευση στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, κ. Βαγγέλη Μαμαλάκη, όπου ο Γραμματέας της οργάνωσης, κ. Λάμπρος Αντωνόπουλος του απένειμε τιμητική πλακέτα - Παρουσιάστηκαν οι - μέχρι τώρα - υποψήφιοι Βουλευτές του Νομού Ηρακλείου, καθώς επίσης ανακοινώθηκε από τον Γραμματέα, ο νέος υποψήφιος, Γιώργος Ξυλούρης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, η κοπή πίτας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, στέλνοντας ένα ισχυρό και ηχηρό μήνυμα. Ο Γραμματέας της οργάνωσης κ. Λάμπρος Αντωνόπουλος, τοποθετήθηκε σχετικά με την πορεία του κόμματος, σε τοπικό αλλά και κεντρικό επίπεδο, κάνοντας μια αναδρομή στους τομείς και στα έργα του ΠΑΣΟΚ στη χώρα.

Τον λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, Πέτρος Ευθυμίου, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί με σκληρούς όρους σε όσους φυγομάχησαν.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς η βράβευση στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, κ. Βαγγέλη Μαμαλακη, όπου ο Γραμματέας της οργάνωσης, κ. Λάμπρος Αντωνόπουλος του απένειμε τιμητική πλακέτα.

Παρουσιάστηκαν οι - μέχρι τώρα - υποψήφιοι Βουλευτές του Νομού Ηρακλείου, καθώς επίσης ανακοινώθηκε από τον Γραμματέα, ο νέος υποψήφιος, Γιώργος Ξυλούρης.

Νομαρχιακή Επιτροπή, Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής & Υποψήφιοι Βουλευτές έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακή μουσική.

Δείτε εικόνες

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News