Παραπολιτικά

Σάρωσε ο Γιάννης Ανδρουλάκης στις εκλογές των αλιέων

Πάντως, τα προβλήματα στον κλάδο είναι δεκάδες, με τον κ. Ανδρουλάκη να είναι αποφασισμένος να δώσει τις δικές του μάχες για να ξεπεραστούν αρκετές δυσκολίες και... αδυναμίες, που ταλανίζουν εδώ και χρόνια τους ψαράδες

Δε χρειάστηκε να μετρήσει τα... κουκκιά, καθώς έτυχε μεγάλης αποδοχής από τους συναδέλφους του, οι οποίοι έδειξαν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και μέσω της κάλπης.

Ο λόγος για τον κ. Γιάννη Ανδρουλάκη, ο οποίος “σάρωσε” στις πρόσφατες εκλογές του Καλλικρατικού Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων και Αλιεργατών Νομού Ηρακλείου.

Ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης αλιευτικού σκάφους πάνω από 35 χρόνια, αναδείχτηκε ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου, με τον ίδιο να ευχαριστεί από καρδιάς τον κλάδο, τον οποίο στηρίζει εδώ και δεκαετίες!

Το 1997 και το 2001 εκλέχτηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, με τον ίδιο να έχει περάσει αρκετές... μπόρες με τη μαχητικότητά του.

Ως νέος πρόεδρος δεν έχασε χρόνο, καθώς σε χρόνο-ρεκόρ σήκωσε τα μανίκια, αποστέλλοντας έγγραφα με τα αιτήματά τους, τόσο προς τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, όσο και προς τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων, «υπάρχει επιπλέον χρέωση από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, χωρίς να κάνει καμία εργασία για την ανέλκυση-καθέλκυση σκαφών, ενώ η εργασία αυτή πραγματοποιείται από ιδιώτες, τους οποίους πληρώνουν για τις υπηρεσίες τους».

Για τα τέλη ελλιμενισμού στο αλιευτικό καταφύγιο Ηρακλείου τονίζει ότι «δε θα έπρεπε να απαιτείται για τα μικρά αλιευτικά σκάφη, ενώ παράλληλα σχολιάζει την τιμολόγηση νερού και ρεύματος για τις εγκαταστάσεις τους, λέγοντας ότι είναι δυσβάσταχτη».

Πάντως, τα προβλήματα στον κλάδο είναι δεκάδες, με τον κ. Ανδρουλάκη να είναι αποφασισμένος να δώσει τις δικές του μάχες για να ξεπεραστούν αρκετές δυσκολίες και... αδυναμίες, που ταλανίζουν εδώ και χρόνια τους ψαράδες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια