Μας επισκέφτηκαν οι «μικροί» εκδότες του Γυμνασίου στα Ανώγεια

Παραπολιτικά
Μας επισκέφτηκαν οι «μικροί» εκδότες του Γυμνασίου στα Ανώγεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Ανωγείων στην Κρήτη TV - Μάλιστα, σύντομα θα εκδώσουν και τη δική τους εφημερίδα!

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η αίθουσα σύνταξης του Ομίλου της Κρητη TV γέμισε χαμόγελα. Μας είπαν καλημέρα οι μαθητές του Γυμνασίου Ανωγείων και χαρά για όλους εμάς τους εργαζόμενους ήταν μεγάλη.

Μαζί με τις καθηγήτριες και τους καθηγητές τους, οι μαθητές και των τριών τάξεων του Γυμνασίου βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις μας για να περιηγηθούν και να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας των Μέσων του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV (ραδιόφωνο 9.84, εφημερίδα «Νέα Κρήτη», το site neakriti.gr, τηλεόραση ΚΡΗΤΗ TV). Ρώτησαν για τη λειτουργία του κάθε Μέσου ξεχωριστά και είδαν τη διαδικασία της παραγωγής μιας εκπομπής.

Αρχικά ξεναγήθηκαν στα τηλεοπτικά στούντιο κι εν συνεχεία ενημερώθηκαν για τη λειτουργία των Μέσων του ομίλου. Αμέσως μετά βρέθηκαν στην αίθουσα σύνταξης, ενώ ακολούθως είδαν πώς βγαίνει στο «αέρα» μια εκπομπή στην ΚΡΗΤΗ TV από το μάστερ κοντρόλ, αλλά και στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο πιεστήριο της εφημερίδας «Νέα Κρήτη», όπου οι μικροί φίλοι είδαν το πρώτο τύπωμα. Μάλιστα, σύντομα θα εκδώσουν και τη δική τους εφημερίδα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News