Ηράκλειο: Στη Λότζια σήμερα το κυκλοφοριακό - Δεν υποχωρούν οι ιδιοκτήτες ταξί

Παραπολιτικά
Ηράκλειο: Στη Λότζια σήμερα το κυκλοφοριακό - Δεν υποχωρούν οι ιδιοκτήτες ταξί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταγγέλλουν κοροϊδία και στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι δε θα υποχωρήσουν σε οποιοδήποτε “συμφέρον” μπλοκάρει την αρχική απόφαση της δημοτικής Αρχής

Με όχημα το δίκαιο, οι ιδιοκτήτες ταξί δηλώνουν ανυποχώρητοι στις δύο προτάσεις που έχουν κάνει προκειμένου να διεκδικήσουν, όπως λένε, ζωτικό χώρο για να κάνουν τη δουλειά τους, δίνοντας συνέχεια στον πόλεμο με τη δημοτική Αρχή, η οποία συνέρχεται το απόγευμα της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου, για το ανοιχτό θέμα της κυκλοφοριακής μελέτης στο κέντρο του Ηρακλείου.

Καταγγέλλουν κοροϊδία και στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι δε θα υποχωρήσουν σε οποιοδήποτε “συμφέρον” μπλοκάρει την αρχική απόφαση της δημοτικής Αρχής, η οποία, όπως τόνισαν, αλλάζει κάθε φορά που προκύπτουν διαφωνίες από επιχειρηματίες του κέντρου της πόλης.

Κάνοντας λόγο για καθολικό αποκλεισμό, οι ιδιοκτήτες εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συγκρουστούν εκ νέου όχι μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και στη σύγκληση της διαπαραταξιακής Επιτροπής το μεσημέρι.

Οι εναλλακτικές προτάσεις που κατέθεσαν αφορούσαν σε πιάτσες επί της Καλοκαιρινού ή στην Ψαρομηλίγκων, με πρόσβαση από την Καζαντζάκη μέσω της Μιχελιδάκη. “Έκαστος εφ’ ω ετάχθη”...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News