Γιώργος Αλεξάκης: Παρουσίασε υποψηφιότητα και όνομα συνδυασμού για τις εκλογές (pics)

Παραπολιτικά
Γιώργος Αλεξάκης: Παρουσίασε υποψηφιότητα και όνομα συνδυασμού για τις εκλογές (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Ηρακλείου παρουσίασε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Αλεξάκης ο οποίος αλλάζει βαθμό αυτοδιοίκησης στις προσεχείς εκλογές

Η παρουσίαση της υποψηφιότητάς του έγινε σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου και είχε τον χαρακτήρα ανοικτής πολιτικής εκδήλωσης με θέμα την επόμενη ημέρα για τον Δήμο Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Γιώργος Αλεξάκης αποκάλυψε και το όνομα του συνδυασμού του οποίου ηγείται, συμπυκνώνοντας τη φιλοσοφία του:

«Μαζί για το Ηράκλειο Νέα Εποχή - Νέα Πρόταση»

Ο Γιώργος Αλεξάκης σημείωσε εμφατικά ότι «η ενασχόληση με τα κοινά, από όποια θέση, δεν είναι υπόθεση ατομική, ούτε υπόθεση λίγων, και σε καμία περίπτωση υπόθεση κλειστών γραφείων, μηχανισμών εξουσίας, ελιτίστικων ομάδων».

Ο Γιώργος Αλεξάκης, κατά την ομιλία του, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σε ένα διαρκές παράπονο των κατοίκων συνοικιών εκτός κέντρων και πολύ περισσότερο των οικισμών του δήμου Ηρακλείου. «Ηράκλειο, δεν είναι μόνο το κέντρο του. Δεν είναι μόνο τα Λιοντάρια και κάποια σημεία - βιτρίνα στην πόλη. Ηράκλειο είναι η κάθε γειτονιά, το κάθε χωριό» - τόνισε, θέτοντας ως μία εκ των προτεραιοτήτων της προσπάθειάς του τη “Στρατηγική Γειτονιάς και Οικισμού».

Στο τέλος σημείωσε: «Δε θέλουμε να υφαρπάξουμε την ψήφο κανενός, για εμάς οι εκλογές δεν είναι μια μάχη μηχανισμών» και κατέληξε: «Εμείς υψώνουμε ψηλά τον πήχη. Δεν το φοβόμαστε, το επιδιώκουμε.

Θέλουμε να συγκριθούν ικανότητες και όχι ιδιότητες. Προγραμματισμοί και όχι μηχανισμοί. Προτάσεις και όχι ονόματα ή επώνυμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News