ΠΑΓΝΗ: Απαράδεκτη συμπεριφορά σε γιατρό - περιφερειακό σύμβουλο

Παραπολιτικά
ΠΑΓΝΗ: Απαράδεκτη συμπεριφορά σε γιατρό - περιφερειακό σύμβουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΓΝΗ ή μάλλον Ελλάς, το μεγαλείο σου!

Έχει καταλήξει πλέον να μην είναι είδηση: Ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό αυταρχικής και αήθους συμπεριφοράς καταγράφηκε στο ΠΑΓΝΗ. Και μάλιστα στο γραφείο του διοικητή του ΠΑΓΝΗ, και η αήθης συμπεριφορά απευθυνόταν στο πρόσωπο ενός γιατρού- “κόσμημα” για το νοσοκομείο, αλλά και Περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης!

«Με ποιο θάρρος μπαίνεις στο γραφείο αυτό;» ήταν επί λέξει το φραστικό bullying του υποδιοικητή στον Βαγγέλη Ζάχαρη, που σημειωτέον ότι επισκέφτηκε το γραφείο του με την ιδιότητα του απεσταλμένου του περιφερειάρχη!

Λίγες μόνο μέρες από την πρωτοφανή συμπεριφορά της διοίκησης προς τους αναισθησιολόγους και τη συνακόλουθη ανεξήγητη επιβράβευσή τους από το υπουργείο (το οποίο τους διατήρησε στη θέση τους) και ιδού τα πρώτα δείγματα γραφής και τα αποτελέσματα αυτής της απόφασης!

Μπορεί να εξηγήσει κάποιος στους εγκάθετους αυτούς κυρίους ότι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι και μάλιστα της Περιφέρειας προηγούνται και γίνονται θεσμικά δεκτοί στη Δημοκρατία μας, αφού εκφράζουν τον λαό. Και πόσω μάλλον αν είναι και συνάδελφοι γιατροί!

Λίγες μόνο μέρες από την απαξίωση των αναισθησιολόγων!

Δεν είδαμε φαίνεται ακόμα τίποτα.

ΠΑΓΝΗ ή μάλλον Ελλάς, το μεγαλείο σου!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News