Συζήτησαν για τη στήριξη της γυναικείας εργασίας και της μητρότητας

Παραπολιτικά
Συζήτησαν για τη στήριξη της γυναικείας εργασίας και της μητρότητας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει σειρά πρωτοβουλιών για τη στήριξη της γυναικείας εργασίας και της μητρότητας, με αρχή την προσαρμογή του επιδόματος μητρότητας των μη μισθωτών γυναικών στα επίπεδα των μισθωτών ασφαλισμένων», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Παρουσία εκπροσώπων γυναικών ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολουμένων, συναντήθηκε την Τετάρτη (25/1) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης με τη γραμματέα του Τομέα Ισότητας, Μαρία Δαφέρμου και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Μουλκιώτη.

Κατά τη συνάντηση οι γυναίκες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην αγορά εργασίας και την εξαιρετική δυσχέρεια κατά την επάνοδό τους, μετά τον τοκετό.

Από την πλευρά του ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η ισότητα είναι η βάση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της οικονομίας και η στήριξη των πολλαπλών ρόλων των γυναικών στην κοινωνία αποτελεί σταθερή επιδίωξη του, προσθέτοντας ότι οι γυναίκες ελεύθερες επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενες αποτελούν αδικημένη κοινωνική ομάδα.

«Το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει σειρά πρωτοβουλιών για τη στήριξη της γυναικείας εργασίας και της μητρότητας, με αρχή την προσαρμογή του επιδόματος μητρότητας των μη μισθωτών γυναικών στα επίπεδα των μισθωτών ασφαλισμένων», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News