Έντεκα χρόνια χωρίς τον Γιάννη Κεφαλογιάννη - Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του, Όλγας

Ρέθυμνο
Έντεκα χρόνια χωρίς τον Γιάννη Κεφαλογιάννη - Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του, Όλγας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη τίμησε την μνήμη του αγαπημένου της πατέρα Γιάννη

Πέρασαν έντεκα χρόνια ακριβώς από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Κεφαλογιάννης. Έτσι η κόρη του Όλγα με ένα ιδιαίτερα τρυφερό μήνυμα σήμερα τίμησε τη μνήμη του πατέρα της. Το μήνυμά της συνοδεύεται από μία κοινή τους φωτογραφία, όταν η ίδια ήταν μικρό κορίτσι και καθόταν στην αγκαλιά του.

Στην ανάρτηση της βουλευτή Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας στο Instagram υπήρχαν και τα ονόματα των αδελφών της, Δανάης και Χριστίνας, ενώ αρκετοί απ’ τους ακολούθους της έσπευσαν να σχολιάσουν, γράφοντας τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Στο Ρέθυμνο, τον τόπο καταγωγής του, κανείς δεν έχει ξεχάσει πρωτίστως τον άνθρωπο και επιστήμονα, τον γιατρό που συμπαραστεκόταν ουσιωδώς στους συντοπίτες του, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα απ’ την μαζική εκδήλωση του περασμένου Αυγούστου, στο ανοικτό θέατρο “Νίκος Ξυλούρης” στα Ανώγεια, χωριό της οικογενείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News