Καλό... Απρίλη θα πάει το έργο ασφαλτόστρωσης του δρόμου στου Κοκκίνη

Παραπολιτικά
Καλό... Απρίλη θα πάει το έργο ασφαλτόστρωσης του δρόμου στου Κοκκίνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό αναφέρει ο Δήμος Χερσονήσου σε σχετική ανακοίνωσή του, όπου επισημαίνεται ότι πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα μια σειρά έργων και παρεμβάσεων, ώστε στη συνέχεια να μπουν τα μηχανήματα της Περιφέρειας Κρήτης τέλη Φλεβάρη με αρχές Μάρτη και να αρχίσουν να στρώνουν τον δρόμο

Αν και η περιοχή του Κοκκίνη Χάνι είναι άκρως τουριστική, η ασφαλτόστρωση του πολύπαθου και κατεστραμμένου στα περισσότερα σημεία του δρόμου (παλαιά εθνική οδός) θα αργήσει πολύ ακόμη. Για την ακρίβεια θα ξεκινήσει ενώ θα ’χει ανοίξει η πρώιμη τουριστική σεζόν.

Αυτό αναφέρει ο Δήμος Χερσονήσου σε σχετική ανακοίνωσή του, όπου επισημαίνεται ότι πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα μια σειρά έργων και παρεμβάσεων, ώστε στη συνέχεια να μπουν τα μηχανήματα της Περιφέρειας Κρήτης τέλη Φλεβάρη με αρχές Μάρτη και να αρχίσουν να στρώνουν τον δρόμο.

Δηλαδή... καλό Απρίλη, όταν ανοίγουν και τα περισσότερα ξενοδοχεία της περιοχής. Προβλέπεται, πάντως, τρελή ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής και τρομερή επιβάρυνση του παράλληλου δρόμου (που ακολουθεί τη χάραξη του ΒΟΑΚ παράλληλα).

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι εισέρχονται «σε τροχιά ολοκλήρωσης» τα έργα κατασκευής των δικτύων του βιολογικού καθαρισμού στις Γούρνες του δήμου Χερσονήσου, που θα δώσουν τη σκυτάλη στην ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι.

Απομένουν δύο ακόμη τομές στο σημείο της Μινωικής Έπαυλης Νίρου και στη θέση της γέφυρας Κοκκέβη. Με την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων παρεμβάσεων που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη των δικτύων του βιολογικού, η ΔΕΥΑΧ θα “απελευθερώσει” το οδόστρωμα ώστε μέσα στον επόμενο μήνα να πραγματοποιηθούν τα έργα υπογειοποίησης των δικτύων της ΔΕΗ και να ακολουθήσει το έργο της ασφαλτόστρωσης του κεντρικού δρόμου Κοκκίνη Χάνι από την Περιφέρεια Κρήτης.

Η ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι από την Περιφέρεια Κρήτης αναμένεται τέλη Φλεβάρη με αρχές Μάρτη και αφότου έχουν ολοκληρωθεί πλήρως εργασίες, τομές και υπογειοποιήσεις δικτύων, ώστε να μη χρειαστεί να επέμβουν στη συνέχεια στο καινούργιο οδόστρωμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News