Τρωκτικά και κατσαρίδες στην οδό Εργάνης

Παραπολιτικά
Τρωκτικά και κατσαρίδες στην οδό Εργάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί που απλά αφήνουν τα σκουπίδια δίπλα στους κάδους, σχηματίζοντας μικρές χωματερές μια ανάσα από τις πολυκατοικίες

Σε ορισμένα σημεία του Ηρακλείου η κατάσταση με τους κάδους είναι δραματική. Η απροσεξία των πολιτών, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι κάδοι δεν πλένονται, δημιουργεί μια εικόνα επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία.

Στην οδό Εργάνης στα Καμίνια, τα τρωκτικά κάνουν “πάρτι”, όπως και οι κατσαρίδες, ενώ η δυσοσμία είναι δεδομένη ακόμα και τους χειμερινούς μήνες. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί που απλά αφήνουν τα σκουπίδια δίπλα στους κάδους, σχηματίζοντας μικρές χωματερές μια ανάσα από τις πολυκατοικίες. Η ευθύνη είναι κοινή δημοτικής Αρχής και πολιτών, με τους ήρωες εργαζόμενους στην καθαριότητα να κάνουν ό,τι μπορούν, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Μήπως ήρθε η ώρα για ένα μαζικό πλύσιμο των κάδων στην πόλη, αλλά και πρόστιμα που πρέπει να πέσουν σε πολίτες που κάνουν ό,τι τους βολεύει; Στο κομμάτι αυτό μάλλον το Ηράκλειο έχει πολύ κακή βαθμολογία, ακόμα κι αν “η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά”, όπως λέει και ο λαός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News