Συναντήσεις... με νόημα στις Αρχάνες

Παραπολιτικά
Συναντήσεις... με νόημα στις Αρχάνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πιο πονηρεμένοι θα παρατηρήσουν ότι... τίποτα δεν είναι τυχαίο και αφού μάλιστα μπαίνουμε πλέον δυνατά σε προεκλογική περίοδο ιδιαίτερα αφού ουδείς από τους δύο έχει κρύψει το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στα κοινά

Πυκνώνουν τον τελευταίο καιρό τις συναντήσεις τους ο πρόεδρος της ΠΕΔ Γιάννης Κουράκης με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αρχανών και πρόεδρο του Γιούχτα Μύρωνα Χιλετζάκη. Μάλιστα, η τελευταία τους συνάντηση έλαβε χώρα για δεύτερη φορά στις Αρχάνες.

Εντάξει, βρε παιδιά, οι άνθρωποι έχουν μια καλή φιλική σχέση, οπότε δεν είναι και τόσο περίεργο να τους πετυχαίνουμε να συντρώγουν και μάλιστα κάθε φορά με άλλους τοπικούς παράγοντες.

Από την άλλη, βέβαια, οι πιο πονηρεμένοι θα παρατηρήσουν ότι... τίποτα δεν είναι τυχαίο και αφού μάλιστα μπαίνουμε πλέον δυνατά σε προεκλογική περίοδο (χρονιά πολλαπλών εκλογών γαρ, το 2023) ιδιαίτερα αφού ουδείς από τους δύο έχει κρύψει το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στα κοινά.

Ωραία μέχρι εδώ, αλλά τώρα... ξεκινούν τα δύσκολα. Και προκύπτουν τα ερωτήματα, πού, πώς, με ποιον - δηλαδή βουλευτικές εκλογές δημοτικές ή περιφερειακές, μιας και έχουν αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και δεν έχουν αποκλείσει οτιδήποτε.

Ένας πολύ καλός κοινός τους φίλος μάς είπε με νόημα ότι για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να ανακαλύψουμε προς τα πού “κοιτάζουν”, να παρατηρήσουμε από... πού ξετυλίγεται το κουβάρι. Εύλογη η απορία μας «τι εννοείς» και η απάντησή του μόνο τυχαία δεν ήταν: «Αφού η φετινή χρονιά θα είναι η χρονιά των ανατροπών, ξεκινήστε από το μέρος που γίνονται οι συναντήσεις. Άλλωστε, από τις Αρχάνες έχουν ξεκινήσει επαναστάσεις», μας είπε στωικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News