Χανιά: Διαμαρτύρονται οι “μικροί” ξενοδόχοι

Παραπολιτικά
Χανιά: Διαμαρτύρονται οι “μικροί” ξενοδόχοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναφορικά με τα έργα και το χρόνο εκτέλεσής τους

Τη διαμαρτυρία της για τον χρόνο εκτέλεσης δημόσιων έργων εκφράζει με επιστολή της προς τους βουλευτές Χανίων και τις διοικήσεις των Επιμελητηρίων η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων.

Ειδική αναφορά κάνει στην αποκατάσταση της Δημοτικής Αγοράς, στην ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου, στη σύνδεση της πόλης των Χανίων με τον ΒΟΑΚ μέσω του κόμβου Μουρνιών, αλλά και στα έργα επί της εθνικής οδού στο ύψος των Μεγάλων Χωραφιών. Σωστά η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων σημειώνει πως γενικά στην Ελλάδα η εκτέλεση δημόσιων έργων γίνεται με ρυθμούς χελώνας, εν αντιθέσει με την τακτική και τους νόμους άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Ωστόσο, για μεν τη Δημοτική Αγορά το χρονοδιάγραμμα προβλέπει ολοκλήρωση του έργου τον Φεβρουάριο του 2024, για δε τον κόμβο Μουρνιών την ερχόμενη άνοιξη.

Αναφορικά με την ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου που θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί τον περασμένο Οκτώβριο, καταγράφεται καθυστέρηση, ενώ ως προς το έργο επί του ΒΟΑΚ εκτιμάται πως θα έχει ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News