Απολογισμός Μητσοτάκη με μια εντυπωσιακή φωτογραφία από τα Λευκά Όρη

Παραπολιτικά
Απολογισμός Μητσοτάκη με μια εντυπωσιακή φωτογραφία από τα Λευκά Όρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρωθυπουργός ανήρτησε στη προσωπική επίσημη σελίδα του στο facebook, τον απολογισμό του συνοδεία μιας όμορφης φωτογραφίας που απεικονίζει τα Λευκά Όρη στα Χανιά

Έμπνευση για να προχωρήσει σε έναν απολογισμό των κυβερνητικών πεπραγμένων για τη χρονιά που πέρασε φαίνεται ότι άντλησε, επισκεπτόμενος την Παρασκευή, ανήμερα των Θεοφανείων, τη Γαύδο όπου και παρέστη στη τελετή καθαγιασμού των υδάτων, ενώ επισκέφθηκε και το στρατιωτικό φυλάκιο της ακριτικής νήσου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός ανήρτησε στη προσωπική επίσημη σελίδα του στο facebook, τον απολογισμό του συνοδεία μιας όμορφης φωτογραφίας που απεικονίζει τα Λευκά Όρη στα Χανιά.

Την φωτογραφία, όπως εξηγεί στην ανάρτηση, την τράβηξε ο ίδιος επιστρέφοντας από την Γαύδο στη 115 Πτέρυγα Μάχης στα Χανιά και όπως εξηγεί στη σχετική λεζάντα, «πρόκειται για τα επιβλητικά Λευκά Όρη της Κρήτης όπως φαίνονται πάνω από τα σύννεφα». «Μια μικρή», όπως προσθέτει, «υπενθύμιση της ομορφιάς της πατρίδας μας».

Όσο για τον απολογισμό των μέτρων που πήρε η κυβέρνηση μέσα στο 2022, ο πρωθυπουργός παραθέτει ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο, μεταξύ άλλων, κάνει ειδική μνεία στις αυξήσεις στις συντάξεις, στον κατώτατο μισθό κ.τλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News