Οι «Πολίτες του Ράιχ» και οι Γερμανοί Αλεξιπτωτιστές που έρχονται στην Κρήτη - Ποια σύνδεση διακρίνει ο Α. Συγγελάκης

Παραπολιτικά
Οι «Πολίτες του Ράιχ» και οι Γερμανοί Αλεξιπτωτιστές που έρχονται στην Κρήτη - Ποια σύνδεση διακρίνει ο Α. Συγγελάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά η ανάρτηση του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών Αριστομένη Συγγελάκη

Υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στους «Πολίτες του Ράιχ» και στους Γερμανούς Αλεξιπτωτιστές που ήθελαν να έρθουν στην Κρήτη για να αναπαραστήσουν την ναζιστική εισβολή; Ο Εθνικός Σύμβουλος Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών, Αριστομένης Συγγελάκης με ανάρτηση του στο facebook δίνει την δική του εκδοχή διαπιστώνοντας κοινά μεταξύ των δύο πόλων.

Διαβάστε επίσης ⇒ «Φιέστα» ναζιστών στην Κρήτη: Διαφημίζουν πτώσεις αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε – «Κατέβηκε» η αφίσα μετά τις αντιδράσεις

Σημειώνεται ότι οι «Πολίτες του Ράιχ» αποτελούνται από ακροδεξιούς νοσταλγούς του «Ράιχ» και συνωμοσιολόγους οι οποίοι κατέστρωναν επί σειρά μηνών, εάν όχι ετών, σχέδια κατάληψης της εξουσίας στη Γερμανία. Στόχος τους, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ήταν να εισβάλουν στο γερμανικό ομοσπονδιακό κοινοβούλιο στο Βερολίνο και να πάρουν την εξουσία, βάζοντας στον «θρόνο» έναν 71χρονο τριτοκλασάτο Γερμανό αριστοκράτη από τη Θουριγγία ονόματι Χάινριχ Ρόις, τον οποίο όμως η ίδια η οικογένειά του παρουσιάζει ως «μπερδεμένο γέρο».

Το πρωί της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου οι γερμανικές Αρχές προχώρησαν σε 25 συλλήψεις έπειτα από εφόδους σε οικίες σε συνολικά έντεκα γερμανικά κρατίδια. Οκτώ από αυτούς τους 25 συλληφθέντες έχουν μάλιστα ήδη προφυλακιστεί, ενώ είναι συνολικά τουλάχιστον 50 τα άτομα που έχουν μπει στο στόχαστρο των Αρχών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αριστομένη Συγγελάκη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News