Ξεκίνησε την περιοδεία του ο Νίκος Ανδρουλάκης από τον εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας

Παραπολιτικά
Ξεκίνησε την περιοδεία του ο Νίκος Ανδρουλάκης από τον εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Επαφές, συναντήσεις, εγκαίνια αλλά και πολιτική ομιλία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακάτικης περιοδείας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ στο Ρέθυμνο.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφθεί από νωρίς το πρωί αυτή την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου,  την πόλη του Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα, ο  Νίκος  Ανδρουλάκης θα παραστεί στις 10.15 το πρωί, στη δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου.

Στις 17.00 το απόγευμα, θα εγκαινιάσει τα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ρεθύμνου(λεωφόρο Κουντουριώτη 84)  και στις 19.00 θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στο Ωδείο Ρεθύμνου, στην Παλιά Πόλη.

«Χρόνια πολλά σε όλες τις ρεθυμνιώτες και σε όλους τους ρεθυμνιώτες. Τους εύχομαι υγεία,  ευημερία και καλύτερες μέρες.  Χρόνια πολλά στο προσωπικό του πυροβολικού μας, που προστάτιδα του είναι η Αγία Βαρβάρα. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των Ενόπλων δυνάμεών μας,  που με  την εργώδη καθημερινή τους προσπάθεια, έχουν καταστήσει την Ελλάδα μία ισχυρή αποτρεπτική δύναμη,  κάτι ιδιαίτερα κρίσιμο αυτή την εποχή που η Τουρκική πολιτική ηγεσία με τις θρασύτατες  δηλώσεις της υπονομεύει τη σταθερότητα, προσβάλλει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο», δήλωσε από την Αγία Βαρβάρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News