Δεν περιμένει τον Αυγενάκη…

Παραπολιτικά
Δεν περιμένει τον Αυγενάκη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βγαίνει μπροστά ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, μέσα στο γενικό κλίμα αδιαφορίας - από την πλευρά του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού - που επικρατεί για τα επίμαχα κολυμβητήρια στην πόλη, “ρίχνοντας” πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για προπονητήριο ρίψεων.

Η δημοτική Αρχή δρομολογεί τη δημιουργία ενός χώρου για ρίψεις, ο οποίος θα χρησιμεύει και ως προπονητικό κέντρο για τους αθλητές. Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, ήρθε προς συζήτηση αφενός η μίσθωση οικοπέδου για τη δημιουργία νέου προπονητικού κέντρου χώρου ρίψεων και αφετέρου η λειτουργία του κέντρου.

Όπως μας είπε ο δήμαρχος, το οικόπεδο συνολικής έκτασης 6.000 τ.μ. πρέπει να βρίσκεται στην περιοχή από Σούδα έως Μουρνιές, να είναι επίπεδο και να είναι εύκολα προσβάσιμο σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ώστε οι αθλητές να μεταφέρονται απρόσκοπτα, και να βρίσκεται κοντά σε παροχή ρεύματος και νερού. Έναν τέτοιο χώρο είχαν... υποσχεθεί, μεταξύ άλλων, οι “δώρα φέροντας” στον δήμαρχο, με την υπόσχεση για την υλοποίηση ενός compex που θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και το κολυμβητήριο του Ακρωτηρίου.

Ο δήμαρχος μετά από τις “ριπές” κατά του Λευτέρη Αυγενάκη για τις σημαντικές καθυστερήσεις και στα δύο κολυμβητήρια των Χανίων, που έχουν “βαλτώσει”, δεν περιμένει... Άλλωστε δύο πράγματα είναι αχώριστα από το ψέμα, οι πολλές υποσχέσεις και οι πολλές δικαιολογίες...

(φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News