Η “Κιβωτός” της αμαρτίας

Παραπολιτικά
Η “Κιβωτός” της αμαρτίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμός γίνεται με τις αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως όσον αφορά στην “Κιβωτό του Κόσμου”. Δε φτάνουν οι καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές, σεξουαλικές επιθέσεις και εκμετάλλευση των παιδιών, έχουμε και... οικονομικό σκέλος, με υπόνοιες για σωρεία ατασθαλιών και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, προκύπτει για μία κατάθεση-μυστήριο που έγινε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου. Η πρεσβυτέρα έβαλε ποσό 500.000 ευρώ σε λογαριασμό της “Κιβωτού”, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ερωτηματικά για το πώς και πού βρέθηκε ένα τόσο μεγάλο ποσό στην κατοχή της. H Οικονομική Αστυνομία υπέβαλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών το υλικό που συγκέντρωσε από έρευνες που έγιναν στην “Κιβωτό του Κόσμου”.

Παράλληλα, στο κάδρο, πέραν του “ξεπλύματος μαύρου χρήματος” και φοροδιαφυγής, δεν αποκλείεται να μπει και η πιθανή τέλεση απιστίας, υπεξαίρεσης ή απάτης, σε περίπτωση που ο διαχειριστικός έλεγχος οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση και το ζητήσει η νέα διοίκηση της ΜΚΟ. Πάντως, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της “Κιβωτού” έχει δικαίωμα να υποβάλει έγκληση εντός τριμήνου από τον εντοπισμό πιθανής τέλεσης των αδικημάτων.

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News