Mε την Ένωση Λιμενικών Κρήτης και την Π.Ο.Λ. συναντήθηκε ο Νίκος Ηγουμενίδης

Παραπολιτικά
Mε την Ένωση Λιμενικών Κρήτης και την Π.Ο.Λ. συναντήθηκε ο Νίκος Ηγουμενίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βουλευτής άκουσε προσεκτικά όλα τα αιτήματα και τα θέματα που παρουσιάστηκαν αναλυτικά από τους εκπροσώπους και της Ένωσης Λιμενικών Κρήτης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών

Συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών και με την Ένωση Λιμενικών Κρήτης πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Νίκος Ηγουμενίδης. Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κυράνης Κωνσταντίνος, οι Αντιπρόεδροι Πλαστουργός Χαράλαμπος και Γιαταγάνας Γεώργιος και την Ένωση Λιμενικών Κρήτης ο Πρόεδρος Αθουσάκης Εμμανουήλ και ο Γεν. Γραμ. Μανουσέλης Ευτύχιος.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο καθεστώς των μεταθέσεων, των παραγωγικών σχολών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, της αύξησης των οργανικών θέσεων, της κατανομής αυτών, των αναγκαίων προσλήψεων καθώς και σε επιμέρους προβλήματα των Λιμενικών Αρχών Κρήτης.

Ο βουλευτής άκουσε προσεκτικά όλα τα αιτήματα και τα θέματα που παρουσιάστηκαν αναλυτικά από τους εκπροσώπους και της Ένωσης Λιμενικών Κρήτης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών, και δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. και θα παρέμβει κοινοβουλευτικά το επόμενο διάστημα προκειμένου να βελτιωθεί ο εργασιακός βίος των λιμενικών κάθε βαθμίδας όπου και αν αυτοί υπηρετούν.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 25 Νοεμβρίου ο Νίκος Ηγουμενίδης απηύθυνε επίσης χαιρετισμό στο 15ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο ως εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News