Κυκλοφοριακό στο Ηράκλειο: Αλήθεια, υπάρχει καμιά εξήγηση;

Παραπολιτικά
Κυκλοφοριακό στο Ηράκλειο: Αλήθεια, υπάρχει καμιά εξήγηση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλήθεια, προσπαθούμε να δώσουμε μια εξήγηση για την κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στο Γιόφυρο και μάλιστα όχι σε ώρες αιχμής...

Ο δρόμος από την εθνική μέχρι και τον κόμβο, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, είναι απροσπέλαστος και βέβαια δεν “ανοίγει μύτη”. Ναι, ξέρουμε, θα ακούσουμε πάλι τη δικαιολογία πως μια μεγάλη πόλη έχει κίνηση.

Ωστόσο αυτό που συμβαίνει δεν είναι καθόλου φυσιολογικό. Άλλωστε, η φωτογραφία αποτυπώνει και την κατάσταση, με τους οδηγούς, για να διασχίσουν κάτι λιγότερο από ένα χιλιόμετρο, να εγκλωβίζονται ακόμα και μισή ώρα στην περιοχή.

Αν μάλιστα χρειαστεί να ακολουθήσουν τη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, τότε ο χρόνος της αναμονής μπορεί να αγγίξει και τα 45 λεπτά, για να φτάσει κανείς μέχρι τη Χανιώπορτα.

Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία όσο δεν εφαρμόζεται μια ουσιαστική κυκλοφοριακή μελέτη, που πρέπει να γίνει από την αρχή, μιας και το Ηράκλειο έχει μεγαλώσει αισθητά.

Θα μου πεις, τι ψάχνουμε σε μια πόλη που διαχρονικά ήταν ουραγός στον κυκλοφοριακό σχεδιασμό και την ίδια ώρα το μπάχαλο συνεχίζεται...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News