Καρτερός: Πλημμύρισε το γήπεδο και έτσι σώθηκαν… οι εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ!

Ηράκλειο
Καρτερός: Πλημμύρισε το γήπεδο και έτσι σώθηκαν… οι εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γήπεδο που πλημμύρισε και δημιούργησε αυτές τις τεράστιες «πισίνες» σε όλες τις περιοχές του, λειτούργησε ως φαίνεται με τρόπο αντιπλημμυρικό και έσωσε τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ, οι οποίες λίγο πολύ στοίχισαν 4,5 εκατ. ευρώ και ως γνωστόν δεν έχει υπάρξει αντιπλημμυρική μέριμνα ούτε και κάποιο σχετικό έργο

Πλημμύρισε το γήπεδο Ελπίδων στον Καρτερό από τις βροχές του Σαββάτου και μέχρι τη Δευτέρα δεν είχαν στεγνώσει ακόμη τα νερά.

Το πρόβλημα της πλημμύρας στην περιοχή είναι γνωστό όμως εδώ έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα. Ακριβώς δίπλα από το γήπεδο βρίσκεται το Karteros Beach Sports Center του ΕΑΚΗ που λίγο πολύ στοίχισε 4,5 εκατ. ευρώ και ως γνωστόν δεν έχει υπάρξει αντιπλημμυρική μέριμνα ούτε και κάποιο σχετικό έργο.

Ωστόσο, το γήπεδο που πλημμύρισε και δημιούργησε αυτές τις τεράστιες «πισίνες» σε όλες τις περιοχές του λειτούργησε ως φαίνεται με τρόπο αντιπλημμυρικό και έσωσε τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ.

Αν όμως την επόμενη φορά οι βροχοπτώσεις είναι πιο έντονες και μεγαλύτερης διάρκειας τότε τι θα γίνει με τις εγκαταστάσεις που δεν έχουν μελετηθεί και δεν έχουν κατασκευαστεί αντιπλημμυρικά έργα από κατασκευής του;

Κι ο Θεός βοηθός…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News