Πρώτο το Πανεπιστήμιο Κρήτης αλλά δεν έχει ούτε στάση για λεωφορείο

Παραπολιτικά
Πρώτο το Πανεπιστήμιο Κρήτης αλλά δεν έχει ούτε στάση για λεωφορείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή την πρωτιά του Πανεπιστημίου Κρήτης για άλλη μια χρονιά, ευαισθητοποιημένος πολίτης κάνει αναφορά στο πρόβλημα έλλειψης στάσης λεωφορείου που σημειώνεται στο χώρο του ιδρύματος

Πριν 4-5 χρόνια ολοκληρώθηκαν οι εργασίες από την περιφέρεια Κρήτης για την ασφαλτόστρωση και δημιουργία πεζοδρομίων στον δρόμο που περνάει μέσα από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Ωστόσο, όπως λέει ευαισθητοποιημένος πολίτες, "παλαιότερα υπήρχε μια μεγάλη στάση λεωφορείου με καθίσματα και σκέπαστρο. Λόγω των εργασιών ξηλώθηκε και δεν τοποθετήθηκε ποτέ καινούργια.

Τότε λοιπόν μετά από επικοινωνίες με τους αρμόδιους (περιφέρεια και πρυτανεία), ενεργοποιήθηκαν και προέβησαν στην τοποθέτηση μιας προσωρινής κατασκευής".

Μετά από αρκετά χρόνια αυτή η προσωρινή κατασκευή παραμένει μαζί με τα προβλήματα που ποτέ δεν έλυσε, όπως υποστηρίζει.

Αυτό έχει ως συνέπεια τη μη σκίαση κατά τους θερινούς μήνες αλλά και την ανεπαρκής προστασία από την νεροποντή κατά τους χειμερινούς, για χιλιάδες φοιτητές, ερευνητές, καθηγητές, εργαζόμενους Έλληνες αλλά και ξένους που περιμένουν εκεί κάθε μέρα.

"Ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στην Ελλάδα, που τόσα άρθρα γράφονται κάθε φορά που βγαίνουν οι κατατάξεις, δεν έχει μια σωστή υποδομή για στάση λεωφορείου" συμπληρώνει ο ευαισθητοποιημένος πολίτης και συμπληρώνει πως " κάνω έκκληση σε όποιον είναι αρμόδιος (ΚΤΕΛ, Δήμος, Περιφέρεια) επιτέλους να κατασκευάσει μια αξιοπρεπή στάση στην συγκεκριμένη θέση. Γνωρίζω ότι δεν είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στις μέρες μας αλλά το είναι ανεπίτρεπτο να λιάζονται στους 30 και 40 βαθμούς και να βρέχονται άνθρωποι που προσπαθούν να σπουδάσουν και να παράξουν έργο.

Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω στην σύντομη επίλυση του προβλήματος"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News