Απίστευτο μποτιλιάρισμα απο Γιόφυρο ως Μητσοτάκη

Παραπολιτικά
Απίστευτο μποτιλιάρισμα απο Γιόφυρο ως Μητσοτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρα από το γνώριμο σημείο του κυκλικού κόμβου της Γιαμαλάκη και την οδό Μητσοτάκη, μπλοκαρισμένο είναι και το ρεύμα προς το Γιόφυρο

Θα μπορούσε να μας εξηγήσει κάποιος γιατί τις τελευταίες μέρες έχουμε μια εντελώς διαφορετική εικόνα του κυκλοφοριακού στην παραλιακή;

Πέρα από το γνώριμο σημείο του κυκλικού κόμβου της Γιαμαλάκη και την οδό Μητσοτάκη, μπλοκαρισμένο είναι και το ρεύμα προς το Γιόφυρο.

Μάλιστα, η ουρά των αυτοκινήτων φτάνει πέρα από το Παγκρήτιο Στάδιο στα φανάρια, στη συμβολή με την οδό Παναγιωτάκη.

Δυστυχώς, όταν δε γίνεται καμία κυκλοφοριακή μελέτη, τα αποτελέσματα είναι αυτά. Με απλά λόγια, το Ηράκλειο πλέον έχει έναν παγιωμένο “βραχνά”, που κυκλώνει την πόλη, κάνοντας τους δρόμους απροσπέλαστους.

Με απλά λόγια, Αϊ Γιάννης Χωστός, Γιόφυρος, παραλιακή και λεωφόρος 62 Μαρτύρων κάνουν το Ηράκλειο μια από τις πιο δύσκολες πόλεις κυκλοφοριακά σε όλη την Ελλάδα. Βέβαια, για βελτίωση της καθημερινότητας ούτε λόγος, με οδηγούς και πεζούς να προσπαθούν να διασχίσουν λίγα μέτρα που ισοδυναμούν με εικοσάλεπτα και μισάωρα.

Όσον αφορά στα καύσιμα, μάλλον πλέον δε συμφέρουν το Ι.Χ. και το δίκυκλο στο Ηράκλειο... και το πιο σημαντικό, ο χειμώνας είναι μπροστά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News