default-image

Πανελλήνιες 2019: Οι απαντήσεις στην Άλγεβρα για τα ΕΠΑΛ

Θέματα εξετάσεων
Πανελλήνιες 2019: Οι απαντήσεις στην Άλγεβρα για τα ΕΠΑΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε σχόλια και απαντήσεις για το μάθημα της άλγεβρας από τα φροντιστήρια "Πουκαμισάς" Ηρακλείου

Στην Άλγεβρα εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά μάθημα στο οποίο εξετάστηκαν οι μαθητές της Γ' Λυκείου αφού προηγήθηκαν την Πέμπτη,  τα Νέα Ελληνικά.

Δείτε τις απαντήσεις στην Άλγεβρα πατώντας (εδώ)

Χωρίς εκπλήξεις

"Ποιοτικό διαγώνισμα, ευκολότερο από τα προηγούμενα χρόνια" είναι η εκτίμηση απο το Μαθηματικό Τμήμα των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου.

"Πρόκειται για ένα ποιοτικό διαγώνισμα χωρίς απρόσιτα – δύσκολα ερωτήματα και σίγουρα ευκολότερο από την περσινή χρονιά. Το Πρώτο Θέμα – θεωρίας ήταν απολύτως αναμενόμενο χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Στο δεύτερο θέμα εξετάστηκαν βασικές γνώσεις στατιστικής, όχι όμως με τον κλασικό τρόπο εξέτασης τους   (πίνακας στατιστικής ).  Και στο τρίτο θέμα ελέγχθηκαν ουσιαστικές γνώσεις χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Ίσως το Γ4 δυσκόλεψε κάποιους, καθώς  προϋπόθετε μαθηματικές γνώσεις της Α΄ λυκείου . Το τέταρτο θέμα ήταν πιο εύκολο τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα πάντως ως τέταρτο θέμα είχε αυξημένο βαθμό δυσκολίας, απαιτούσε μαθηματική κρίση και σίγουρα ήταν για καλά προετοιμασμένος μαθητές.  Καλά αποτελέσματα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News