Πανελλήνιες 2022: Πότε ξεκινάνε οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές (βίντεο)

Προσανατολισμός
Πανελλήνιες 2022: Πότε ξεκινάνε οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την 1 έως τις 18 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις των υποψηφίων - Αναλυτικά η διαδικασία υποβολής

Από την 1η έως και την 18η Φεβρουαρίου θα έχουν την ευκαιρία οι ενδιαφερόμενοι για τις Στρατιωτικές Σχολές υποψήφιοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις σου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

  • H υποβολή της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης του υποψηφίου, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω σχετικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.asei-assy.mil.gr.
  • Ο/Η υποψήφιος/α εγγράφεται στην υπόψη εφαρμογή χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου (e-mail) και διαχειρίζεται προσωπικά την αίτησή του/της (επεξεργασία, προσωρινή αποθήκευση, οριστικοποίηση, μεταφόρτωση εγγράφων, αποστολή) πλήρως ηλεκτρονικά.
  • H υποβολή της Αίτησης - Δικαιολογητικών από Έλληνες εσωτερικού θα γίνεται από την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 08:00 έως την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 24:00.
  • Οι υποψήφιοι/ες σε περίπτωση που έχουν απορίες για τα θέματα της εγκυκλίου, μπορούν να ζητήσουν διευκρινίσεις από τα Γραφεία Ενημέρωσης Κοινού και τα εξεταστικά κέντρα (τα στοιχεία επικοινωνίας βρίσκονται στην εγκύκλιο).

Ακολουθεί αναλυτικό βίντεο με οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News