Επαγγελματικός προσανατολισμός

Οι σχολές των ενστόλων

Οι επαγγελματικές προοπτικές για τους αποφοίτους Στρατιωτικών και Αστυνομικών σχολών, όπως και τους αποφοίτους της σχολής του Λιμενικού σώματος και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

Τη Δευτέρα 10 Μαΐου ο κος Μαυράκης Μανόλης, διευθυντής των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου πληροφόρησε  για ακόμα μια φορά τους μαθητές της Κρήτης στην εκπομπή "Καλό Μεσημέρι" στην ΚΡΗΤΗ TV.

Αρχικά, υπενθύμισε την οργάνωση της εκδήλωσης επαγγελματικού προσανατολισμού «Ημέρες Καριέρας» στις 15 Μαΐου, σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων σταδιοδρομίας Orientum. Επίσης, την οργάνωση της Testing Day στις 16 Μαΐου, δηλαδή της δωρεάν συμμετοχής μαθητών Α΄ Λυκείου της πόλης μας στο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Ariston Noisis Plus.

Στη συνέχεια, παρουσίασε τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές καθώς και τις σχολές του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Αναφέρθηκε στις   επαγγελματικές προοπτικές αυτών των τμημάτων όπως προτείνονται από τους συμβούλους της Orientum και το ανανεωμένο τους βιβλίο «Πάμε Πανεπιστήμιο 2021».

Την επόμενη Δευτέρα, 17 Μαρτίου, στις 16:30 τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς και το Καλό Μεσημέρι θα συνεχίσουν να συμβάλλουν στη σωστή ενημέρωση των μαθητών με χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια