Δωρεάν Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές Α΄ Λυκείου του Ηρακλείου

Προσανατολισμός
Δωρεάν Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές Α΄ Λυκείου του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαδικασία - συμμετοχή των μαθητή στο συγκεκριμένο Test είναι διάρκειας περίπου 30 λεπτών

Στις 7 Απριλίου, με αφορμή την μεγάλη ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου (Atlantis, 6 Απριλίου, 17.30), δίδεται η ευκαιρία σε όσους μαθητές A’ Λυκείου του Ηρακλείου δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, να περάσουν ΔΩΡΕΑΝ το test επαγγελματικού προσανατολισμού, «Ariston Noisis Plus».

Η διαδικασία - συμμετοχή των μαθητή στο συγκεκριμένο Test είναι διάρκειας περίπου 30 λεπτών. Τα Test θα διενεργηθούν στο Εκπαιδευτικό Οργανισμό DP Studies (Κορωναίου 4, στο κέντρο του Ηρακλείου).

Τις εβδομάδες μετά τη διενέργεια του test θα ακολουθήσει ατομική συμβουλευτική ανάλυση των αποτελεσμάτων του test (προσωπική εκτυπωμένη έκθεση αποτελεσμάτων), με στόχο το σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών που θα συμμετέχουν.

Η συμβουλευτική θα γίνει από  ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, (πιστοποιημένους συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού) , παρόντος του μαθητή και ενός τουλάχιστον γονέα.

Όσον αφορά το Τεστ και τα χαρακτηριστικά του , δοκιμάζεται με απόλυτη επιτυχία , χρόνια τώρα στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς ανά την Ελλάδα και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυράκη, Διευθυντή των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου και Υπεύθυνο του Κέντρου Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής του Φροντιστηρίου στο Ηράκλειο «πρόκειται για ένα απόλυτα αξιόπιστο εργαλείο δουλειάς που δεν κάνει λάθος. Έτσι διασφαλίζουμε την ορθότητα των επιλογών από τους μαθητές μας!».

Πρόκειται για ένα από τα πιο αξιόπιστα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού της ελληνικής αγορά που διατίθεται από την εταιρία Computer Academy, μέρος των δραστηριοτήτων της οποίας αφορά τον επαγγελματικό προσανατολισμό  μαθητών Λυκείου. Ένα τεστ που σταθμίζεται τακτικά στα δεδομένα της ακαδημαϊκής και εργασιακής ελληνικής πραγματικότητας.

Πρόκειται για ένα αξιόπιστο ερωτηματολόγιο που διερευνά την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα του μαθητή. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα πολυδυναμικό ψυχομετρικό εργαλείο που μετράει χαρακτηριστικά, ιδιαιτερότητες, ταλέντα, ενδιαφέροντα του μαθητή, προκειμένου εν τέλει να κάνει προτάσεις που ταιριάζουν, που είναι συμβατές με την προσωπικότητα του μαθητή.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο 2810 245 300. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News