Φροντιστήρια Πουκαμισάς: Πρωτότυπες και πιστοποιημένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες (vid)

Πανελλήνιες εξετάσεις
Φροντιστήρια Πουκαμισάς: Πρωτότυπες και πιστοποιημένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου, μέλος της μεγαλύτερης οικογένειας φροντιστήριων στην Ελλάδα

Τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης αποτελούν ιδιωτικές επιχειρήσεις που προσφέρουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες. Στόχο έχουν να βοηθήσουν τους μαθητές να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους,  και εν τέλει να πετύχουν τους στόχους τους.

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου, μέλος της μεγαλύτερης οικογένειας φροντιστήριων στην Ελλάδα, με 82 μονάδες και πάνω από 17.000 μαθητές σε όλη την επικράτεια αποτελούν σοβαρότατο εκπαιδευτικό φορέα στην πόλη του Ηρακλείου.

Πιστοποιημένες και πρωτότυπες εκπαιδευτικές υπηρεσίες προσφέρονται στους μαθητές της πόλης του Ηρακλείου, προκειμένου να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

 Ο κύριος Μανώλης Μαυράκης, φιλόλογος και διευθυντής στα Φροντιστήρια  Πουκαμισάς Ηρακλείου μίλησε για κάποιους από τους πυλώνες των εκπαιδευτικών τους υπηρεσιών. 

Έδωσε έμφαση στον θεσμό του Συμβούλου Καθηγητή που οργανώνει την προσπάθεια του κάθε μαθητή ξεχωριστά και στα Διαγωνίσματα του Ομίλου Πουκάμισα, τα οποία αποτελούν πραγματική προσομοίωση πανελλαδικών εξετάσεων.

Επέμεινε επίσης στα επιχειρήματα με τα οποία αποδεικνύεται ότι το εκπαιδευτικό προσωπικό των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News