Εξετάσεις για το Πρότυπο Γυμνάσιο Ηρακλείου - Συγχαρητήρια!

Εκπαιδευτικά Νέα
Εξετάσεις για το Πρότυπο Γυμνάσιο Ηρακλείου - Συγχαρητήρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 29 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν και φέτος σε πανελλαδικό επίπεδο οι εξετάσεις για την εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας. Συμμετείχαν 8405 μαθητές και εισήχθησαν οι 1696. Συγχαρητήρια!

Την Τετάρτη 10 Μαΐου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα. Σε πανελλαδικό επίπεδο λοιπόν, το 20% των συμμετεχόντων στις εξετάσεις πέτυχαν την εισαγωγή τους. Για τους Ηρακλειώτες υποψήφιους μαθητές τα ποσοστά επιτυχίας ήταν καλύτερα. Από τους 317 υποψήφιους, 96 πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Πρότυπο γυμνάσιο ηρακλείου, δηλαδή ποσοστό 30 %. Η βάση εισαγωγής ήταν 60%.

Για μας, στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου η χαρά είναι μεγάλη, καθώς οι μαθητές μας που συμμετείχαν σε αυτές εξετάσεις πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ποσοστό 57,1%.

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς η προετοιμασία για τα Πρότυπα χαρακτηρίζεται από σημαντικά πλεονεκτήματα. Εξειδικευμένοι καθηγητές με διαρκή εκπαίδευση και καθοδήγηση από το ακαδημαϊκό τμήμα. Ειδικά βιβλία των εκδόσεων Πουκαμισάς για την προετοιμασία των προτύπων και στην Γλώσσα και στα Μαθηματικά, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εξετάσεων. Δέκα μεγάλες προσομοιώσεις εξετάσεων σε διαγωνίσματα, στα οποία συμμετέχουν συγχρόνως εκατοντάδες μαθητές από τις μονάδες Πουκαμισάς σε όλη την Ελλάδα. Θέματα σταθμισμένα από ειδική επιτροπή θεματοδοσίας, ειδικά απαντητικά φύλλα όπως στις εξετάσεις και όλα όσα χρειάζονται ώστε να προσομοιάζουν με την σοβαρή εξεταστική διαδικασία.

Η επιτυχία λοιπόν ήταν «αναπόφευκτη»

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την επιτυχία τους.

Καλή σταδιοδρομία σε ένα σχολείο υψηλών προδιαγραφών και αξιώσεων

Μανόλης Μαυράκης

Διευθυντής Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News