Πανελλήνιες 2023: Συντελεστές Βαρύτητας Μαθημάτων!

Εκπαιδευτικά Νέα
Πανελλήνιες 2023: Συντελεστές Βαρύτητας Μαθημάτων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρισκόμαστε τρεις μήνες πριν τις Πανελλήνιες  Εξετάσεις του 2023 και οι υποψήφιοι  οργανώνουν συστηματικά τις επαναλήψεις τους στην εξεταστέα ύλη

Είναι ανάγκη όμως να γνωρίζουν συγχρόνως  σοβαρές παραμέτρους  των εξετάσεων, που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Μία από αυτές είναι οι Συντελεστές Βαρύτητας των εξεταζόμενων μαθημάτων.

Ο κύριος Μανόλης Μαυράκης, φιλόλογος και Διευθυντής στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου, αλλά και υπεύθυνος στο κέντρο συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού του φροντιστηρίου, μίλησε  την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στην Κρήτη TV, στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» για τις αλλαγές στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2023.

Επέμεινε στον  κρίσιμο παράγοντα   των Συντελεστών Βαρύτητας στα εξεταζόμενα μαθήματα. Πρόκειται για μία παράμετρο την οποία οι υποψήφιοι δεν πρέπει να αγνοήσουν στη διάρκεια της προετοιμασίας τους. Η διαφοροποίηση στους συντελεστές των μαθημάτων από πανεπιστημιακό τμήμα σε τμήμα επιβάλλει στους υποψηφίους  να δείξουν   στην μελέτη τους την ίδια ακριβώς προσοχή και στα 4 εξεταζόμενα μαθήματα.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να «υποβαθμίζουν» κάποιο από αυτά, καθώς οι «μεταβαλλόμενοι» συντελεστές μεταβάλλουν και την «αξία» των μαθημάτων από πανεπιστημιακό τμήμα σε τμήμα! 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News