Καλή επιτυχία από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Εκπαιδευτικά Νέα
Καλή επιτυχία από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Κρήτης συνεχίζουν και φέτος την προσπάθειά τους να στηρίξουν τους υποψηφίους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και μέσω του neakriti.gr

Το neakriti.gr, σε αποκλειστική συνεργασία με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Κρήτης, ενθαρρυμένοι από τη θερμή ανταπόκριση των μαθητών-υποψηφίων της Κρήτης πολλά χρόνια τώρα, συνεχίζουν και φέτος την προσπάθειά τους να στηρίξουν τους υποψηφίους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Θα είμαστε παρόντες έως και τις μέρες των πανελλαδικών εξετάσεων 2023 στον διαδικτυακό τόπο neakriti.gr, ένα σπουδαίο ειδησεογραφικό site, όχι μόνο για τα δεδομένα της Κρήτης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Μοναδική μας φιλοδοξία είναι να προσφέρουμε ουσιαστικές υπηρεσίες, αναγκαίες για την επιτυχή αντιμετώπιση του εξεταστικού συστήματος πρόσβασης στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας μας.

Στον συγκεκριμένο διαδικτυακό χώρο, οι μαθητές Λυκείου αλλά κυρίως οι υποψήφιοι της Γ’ Λυκείου μπορούν να αναζητήσουν:

* Προτεινόμενα νέα «διαγωνίσματα εβδομάδος» ανά προσανατολισμό

* Τράπεζα θεμάτων – Διαγωνίσματα και Απαντήσεις

* Θέματα και απαντήσεις Πανελληνίων Εξετάσεων

* Αρθρογραφία για την εκπαιδευτική επικαιρότητα

* Ζητήματα Επαγγελματικού προσανατολισμού

* Βάσεις εισαγωγής

8 Υπολογισμός μορίων κ.ά.

Η μακρά ιστορία αυτής της συνεργασίας συνοδεύεται από εξαιρετικές επιτυχίες, καθώς κάθε χρόνο κάποια από τα προτεινόμενα διαγωνίσματα – θέματα ή επιμέρους ασκήσεις-παρατηρήσεις αποτελούν και θέματα στις Πανελλαδικές εξετάσεις! Πρόκειται για επιτυχίες που τιμούν τους συναδέλφους της μονάδας των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου. Είμαστε βέβαιοι ότι η επιτυχημένη αυτή διαδρομή θα συνεχιστεί και φέτος στις ηλεκτρονικές σελίδες του neakriti.gr.

Φιλοδοξούμε η συνεχής μέχρι τις εξετάσεις παρουσία μας να διαμορφώσει και φέτος, βήμα προς βήμα, κλίμα ασφάλειας και νοοτροπία επιτυχίας στους υποψηφίους της Κρήτης.

Μανόλης Μαυράκης,

διευθυντής Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Ηρακλείου Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News