Εκπαιδευτικά νέα

Ένστολους ζητούν οι υποψήφιοι! (βίντεο)

Τους ένστολους, με άλλα λόγια τις  στρατιωτικές σχολές, τις σχολές αστυνομίας,  πυροσβεστικής και λιμενικού επιλέγουν χιλιάδες  υποψήφιοι σε υψηλή προτεραιότητα κάθε χρόνο στο μηχανογραφικό τους στις πανελλαδικές εξετάσεις

Προφανώς και η μεγάλη ζήτηση αυτών των σχολών συνδέεται με την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων.

Ο κύριος Μανώλης Μαυράκης, φιλόλογος και διευθυντής στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου αλλά και υπεύθυνος στο Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στο Ηράκλειο μίλησε την Δευτέρα 9 Μαΐου στην ΚΡΗΤΗ TV και στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» για τις συγκεκριμένες επιλογές.

Στο ξεκίνημα του ο κύριος Μαυράκης ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για τα καλοκαιρινά μαθήματα του Φροντιστηρίου Πουκαμισάς. Έδωσε το στίγμα των μαθημάτων προετοιμασίας του καλοκαιριού. Μικρά και ευέλικτα προγράμματα, αποτελεσματικά για να προετοιμάσουμε την επόμενη σχολική χρονιά.

Σε σχέση με τις στρατιωτικές σχολές επέμεινε στις ιδιαιτερότητες των τμημάτων, στις υψηλόβαθμές βάσεις τους αλλά και τις σοβαρές μεταξύ τους διαφορές.

Σπουδαίες  ήταν οι αναφορές στην Αστυνομία, στην Πυροσβεστική και το Λιμενικό. Οι σχολές των αξιωματικών των ένστολων αντιμετωπίζονται ως πανεπιστήμια, τα οποία δίνουν ευκαιρίες για μεταπτυχιακές σπουδές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια