Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής (4ο πεδίο) - Υποψήφιοι με «Επιχειρηματικά χαρακτηριστικά»! (βίντεο)

Εκπαιδευτικά Νέα
Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής (4ο πεδίο) - Υποψήφιοι με «Επιχειρηματικά χαρακτηριστικά»! (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τέταρτο επιστημονικό πεδίο ή αλλιώς σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής συγκεντρώνουν τεράστιο ενδιαφέρον από 25.000 περίπου υποψήφιος κάθε χρόνο, δηλαδή σχεδόν το 1/3  του συνολικού αριθμού των υποψηφίων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Υπάρχουν σημαντικές επιλογές με θετικές προοπτικές στην αγορά εργασίας. Υπάρχουν επιστημονικοί τομείς με μεγάλη ζήτηση

Ο κύριος Μανόλης Μαυράκης, Φιλόλογος και Διευθυντής στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου αλλά και υπεύθυνος του κέντρου επαγγελματικού προσανατολισμού των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στο Ηράκλειο, μίλησε   την Τρίτη 3 Μαΐου στην Κρήτη TV και στην εκπομπή Καλό Μεσημέρι για τις επιλογές στο 4ο  επιστημονικό πεδίο.

Στο ξεκίνημα του ο κύριος Μαυράκης πληροφόρησε το τηλεοπτικό κοινό για τις «Ημέρες Καριέρας 2022». 21 συναπτά έτη πραγματοποιείται στο Ηράκλειο μια εκδήλωση-θεσμός   για την πόλη του Ηρακλείου.

Αυτό το Σάββατο 7 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί λοιπόν η μεγαλύτερη εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού στην Κρήτη, στο ξενοδοχείο Atlantis στις 17.30 με τους συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού της Orientum και συγκεκριμένα τον κύριο Θοδωρή Θεοτόκη σύμβουλο σπουδών και επαγγελματικού προσανατολισμού. Μια προσφορά στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της πόλης μας αλλά και τους γονείς τους.

Σε σχέση με το 4ο  επιστημονικό πεδίο ο κύριος Μαυράκης ξεχώρισε επιλογές πανεπιστημίων και τμημάτων, όπως το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, τις σπουδές  Στατιστικής, την σπουδές Μarketing και επικοινωνίας, τις ναυτιλιακές σπουδές αλλά και επιλογές  πληροφορικής σε διάφορους κλάδους   με θετικές   προοπτικές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News