Αποτελεσματικό διάβασμα

Εκπαιδευτικά Νέα
Αποτελεσματικό διάβασμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλη η εκπαιδευτική επικαιρότητα των ημερών και χρήσιμα tips και αποδοτικό διάβασμα

Για ένα ακόμα μεσημέρι ο διευθυντής των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου, κος Μανόλης Μαυράκης, ενημέρωσε τους μαθητές για θέματα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι».

Ξεκινώντας με την Εκπαιδευτική Επικαιρότητα ο κος Μαυράκης αναφέρθηκε σε ενδεχόμενες αλλαγές για τη φετινή ιδιαίτερη σχολική χρονιά λόγω COVID-19. Στα πιθανά σενάρια εντάσσονται η μικρή παράταση σχολικού έτους για όλες τις τάξεις, η ματαίωση των προαγωγικών εξετάσεων σε Γυμνάσια και Λύκεια, η περικοπή της διδακτέας ύλης σε όλες τις τάξεις (πλην των Πανελλαδικών) και η μικρή καθυστέρηση στις ημερομηνίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Στη συνέχεια, ο κος Μαυράκης αναφέρθηκε στο τεστ Ariston Learning Types. Με αυτό το τεστ οι μαθητές μπορούν να μάθουν τον προσωπικό τους μαθησιακό τύπο για να μελετούν πιο αποτελεσματικά. Επίσης, τα αποτελέσματα αυτού του τεστ βοηθούν τον εκάστοτε καθηγητή των φροντιστηρίων Πουκαμισά να βελτιώσει τη διδασκαλία του. Γι΄ αυτό και ο μαθησιακός χάρτης του κάθε τμήματος αποτελεί βασικό εργαλείο της δουλειάς τους.

 Τέλος, ο κος Μαυράκης τόνισε τη μεγάλη αξία της σωστής διατροφής, του επαρκή ύπνου και της κατάλληλης  μουσικής και γυμναστικής στη μελέτη των μαθητών.

Το ραντεβού του διευθυντή των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου με τους μαθητές και γονείς της Κρήτης ανανεώθηκε για την επόμενη Δευτέρα 22 Μαρτίου , στο Καλό Μεσημέρι της ΚΡΗΤΗ TV, με αναφορές στον τρόπο οργάνωση Προγράμματος Μελέτης από τους μαθητές .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News