Εκπαιδευτικά νέα

Διαγωνίσματα Προσομοίωσης: η καλύτερη προετοιμασία των μαθητών! 

Σταθμισμένα διαγωνίσματα προσομοίωσης σε κάθε τάξη

Συγκριτικό πλεονέκτημα των φροντιστηρίων Πουκαμισάς  αποτελεί το ετήσιο κοινό πρόγραμμα διαγωνισμάτων προσομοίωσης για όλα τα Φροντιστήρια στην Ελλάδα. 

Στο σύνολο των φροντιστηρίων Πουκαμισάς πραγματοποιούνται σταθμισμένα διαγωνίσματα προσομοίωσης σε κάθε τάξη σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και καθορισμένη ύλη μελέτης. Οι μαθητές εξοικειώνονται με την εξεταστική φιλοσοφία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς διαγωνίζονται όλοι την ίδια μέρα και ώρα σε κοινά θέματα, τα οποία επιμελείται το Ακαδημαϊκό Τμήμα του Ομίλου.

Οι μαθητές την παραμονή κάθε διαγωνίσματος συμπληρώνουν το Φύλλο Εργασίας, μια εξάσκηση στην ύλη του διαγωνίσματος που υλοποιείται στο φροντιστήριο με την επίβλεψη και την υποστήριξη των  καθηγητών.

Λίγες ημέρες μετά την επίδοση της βαθμολογίας, οι μαθητές παραλαμβάνουν τη στατιστική ανάλυση των αποτελεσμάτων τους και πληροφορούνται για τον μέσο όρο βαθμολογίας του Ομίλου και τη βαθμολογική κλιμάκωση, στο συγκεκριμένο διαγώνισμα, συγκρίνοντας έτσι την επίδοσή τους με αυτή του συνόλου των μαθητών μας, σε όλη την Ελλάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια