Εξετάσεις Εισαγωγής στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Εκπαιδευτικά Νέα
Εξετάσεις Εισαγωγής στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξειδικευμένοι καθηγητές, ειδικά βιβλία, άρτια προετοιμασία

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου υλοποιούν ειδικά τμήματα προετοιμασίας μαθητών ΣΤ΄ Δημοτικού για τις εξετάσεις εισαγωγής στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ηρακλείου, τον Ιούνιο 2021.

Τμήματα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2020. Εγγραφές γίνονται σε όλη τη διάρκεια του έτους. Λειτουργούν ευέλικτα και μικρά προγράμματα, αποτελεσματικά στην προετοιμασία των μαθητών για αυτές τις απαιτητικές εξετάσεις.

Βασικές αρχές των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου, που διέπουν το σύνολο των υπηρεσιών τους, είναι η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η σκληρή δουλειά και η συνεχής αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου.

Με βάση αυτές τις αρχές οργανώθηκαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα για τις εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα Γυμνάσια. Οι εξειδικευμένοι καθηγητές με την πολύχρονη πείρα τους και τα ειδικά βιβλία των Εκδόσεων Πουκαμισάς στη Γλώσσα και τα Μαθηματικά συμβάλλουν στην άρτια προετοιμασία των μαθητών που επιθυμούν να εισαχθούν στα Πρότυπα Σχολεία. 

Επίσης, οι τακτικές Προσομοιώσεις Εξετάσεων βοηθούν τους μαθητές να εξοικειωθούν με τη γραπτή εξέταση. Με αυτόν τον τρόπο τους προετοιμάζουν και ψυχολογικά, καθώς μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν τη διαδικασία αυτή χωρίς άγχος αλλά ως ένα παιχνίδι ευγενούς άμιλλας, στο οποίο αναμετρώνται οι δυνάμεις τους με εκατοντάδες συμμαθητές τους.

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου εξασφαλίζουν  την επιτυχία και σε αυτόν τον μεγαλεπήβολο και συγκεκριμένο στόχο των μαθητών. Καλή δύναμη! Καλή επιτυχία!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News